Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Bende boşta olan Vapor-x r90 280x ni yeğenime hem kart boşta kalmasın hem de çocuğun işi görülsün diye verdik 2 ay da haşat etmiş kartı mining mi yaptı nedir?Yeni ekran kartları ateş pahası alacam çocuğa ama ani gelişen akrabalarımın son kazığı bir ev alma(iteleme) işiyle uğraştığımdan bu 3 ay zarfında maddi anlamda kendimi zora sokmak istemiyorum. kısacası bu kart tamir olurmu? varmıdır tanıdığınız birileri (özellikle ankara) olursa stabil çalışırmı? bir yerle konuştuk 1k dedi yuh dedim.
Sam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 tamir olsa da ucuza tamir olmaz ama o ayarda kartı zaten tamir fiyatlarına alırsın. bence ikinci el bak tamir ettirip sonra tekrar bozulması yerine. öyle tablet tamir ettirdim, 6 ay sonra tekrar bozulunca yeni aldık, tamir parası da çöpe gitti. yeğenine de söylersin mining yapma kartın parasını bile karşılamıyor diye.
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 burayla bi konuş istersen https://www.ensabilgisayar.com.tr/
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 Firinla karti belki kendine gelir
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2022 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2022 On 17.04.2022 at 16:46, Frostbite dedi ki: kısacası bu kart tamir olurmu? varmıdır tanıdığınız birileri (özellikle ankara) olursa stabil çalışırmı? bir yerle konuştuk 1k dedi yuh dedim. direkt tecrubem yok, isimlerini duyuyorum sadece. Pema ve Bytim e de bir sor.
Öne çıkan mesajlar