Frostbite Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Bende boşta olan Vapor-x r90 280x ni yeğenime hem kart boşta kalmasın hem de çocuğun işi görülsün diye verdik 2 ay da haşat etmiş kartı mining mi yaptı nedir?Yeni ekran kartları ateş pahası alacam çocuğa ama ani gelişen akrabalarımın son kazığı bir ev alma(iteleme) işiyle uğraştığımdan bu 3 ay zarfında maddi anlamda kendimi zora sokmak istemiyorum. kısacası bu kart tamir olurmu? varmıdır tanıdığınız birileri (özellikle ankara) olursa stabil çalışırmı? bir yerle konuştuk 1k dedi yuh dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2022 tamir olsa da ucuza tamir olmaz ama o ayarda kartı zaten tamir fiyatlarına alırsın. bence ikinci el bak tamir ettirip sonra tekrar bozulması yerine. öyle tablet tamir ettirdim, 6 ay sonra tekrar bozulunca yeni aldık, tamir parası da çöpe gitti. yeğenine de söylersin mining yapma kartın parasını bile karşılamıyor diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 burayla bi konuş istersen https://www.ensabilgisayar.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2022 Firinla karti belki kendine gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Nisan 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2022 fırınla veya saç kurutma tut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2022 On 17.04.2022 at 16:46, Frostbite dedi ki: kısacası bu kart tamir olurmu? varmıdır tanıdığınız birileri (özellikle ankara) olursa stabil çalışırmı? bir yerle konuştuk 1k dedi yuh dedim. direkt tecrubem yok, isimlerini duyuyorum sadece. Pema ve Bytim e de bir sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar