Max Damage Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Herkese selam Evde şirketin verdiği 10. nesil i5 u serisi işlemcili e15 thinkpad var ve ben PC'den çalıştığım için eşim de onunla idare ediyordu 1 yıldır. İdare ediyor derken performansı fazlasıyla yetiyor. Basit photoshop işleri de yapıyor. Fotoğrafa yazı ekleme, foto boyutlandırma gibi. Hiç kasma, donma olmadı. Hibrit çalışmaya geçtiğim için haftanın belli günleri şirkete gideceğim dolayısıyla eşime laptop lazım oldu. Benzer seviye thinkpadlar 12-14k arası değişiyor. Onlardan birini almak yerine şunu alsak saçma mı olur? https://www.vatanbilgisayar.com/lenovo-ip-gaming-3-11-nesil-core-i5-11300h-8gb-512gb-ssd-15-6-gtx1650-4gb-w11.html 11. nesil H serisi işlemci ağır fark atıyor. Gittim Vatan şubesinde baktım malzeme kalitesi de çok aşağı kalır değil. Thinkpad'i tercih etme bunu al der misiniz? Bir de Acer'in şu modeli denklemi baya bozuyor. Donanımı epey iyi ve bütçeyi de zorlamaz. Sadece Evkur'da satılıyor. Buna da gidip baktım kasa kalitesi falan tatmin ediyor, ekranı da ips ekran. Bunun bir düşük versiyonu Vatan'da, Teknosa'da daha pahalı. 4k fazla vermektense bu tercih edilir mi? https://www.evkur.com.tr/acer-intel-i5-1135g7-8gb-512ssd-2gb-mx450156-fhd-w10-black Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 thinkpad taşımak için çok avantajlı (dayanıklılık). ayrıca kasa malzemesi vs kesinlikle çok iyi bir kasa. ideapad full plastik senin attığın gerçi gaming ideapad soğutması normal office kasasından farklı olabilir. ben uzun süre basic ideapad kullandım, beğenmedim. performans inişli, çıkışlı hdmi bi tanıyor bi tanımıyor, ayrıca hdmi port sürümü de düşüktü 2k monitor bağlayamıyordum vs. hiç taşımadım bu arada. bu gaming ideapad farklı olabilir tabii, soğutması en azından benim kullandığımdan iyidir, eğer sürekli sabit bir yerdeysen bence düşünebilirsin. aspire, ideapad'den daha iyi kasadır net. konfiglerine bakmadım hiçbirisinin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 https://www.hepsiburada.com/huawei-matebook-14-amd-ryzen-5-5500u-16gb-512gb-ssd-windows-11-home-14-240hz-ips-qhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00001TBZIP Bunu alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Senin dediğin düz ideapadlar cidden vasat. İ7'li bir modeli Vatan'da indirimdeydi ama yorumkara baktım u serisi işlemciden uzak durun demişlerdi. Yani o bütçeye h serisi alın demişler genelde. Gerçi evdeki thinkpad de u serisi ama işimizi fazlasıyla görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 h-high u-ultrabook işlemcisi hesabı. h tabii ki daha iyi işlemci ama sadece gaming laptop'larda bulabilirsin. h demek aynı zamanda aşağı yukarı kasanın kabalığını ve kalınlığına da belirliyor. o yüzden sadece gaming makinalara koyuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Bir de bu thinkpadler teknoloji mağazalarında satılmıyor. Bilişim firmaları Hepsiburada üzerinden satıyor. Güvenemiyorum. Bilgisayar işlerinde görerek alma taraftarıyım. @GERGE Yetoluk gibi olmasın ama harici ekran kartı koymayıp 14 ekrana 240hz vermişler. Zamanında Sony Vaio da böyleydi. En garip donanımları en yüksek fiyata satardı ama tutunamadılar. 9-10k bandında ve intel olsa düşünebilirdim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Bende bunun Ryzen 5 4600 olanı var. Ekran 14", 1440p ve 60hz. Bu modelde aynı, kim 240hz yazdıysa yanlış yazmış. Donanım garip değil, güzel epey. Kamera yeri garip sadece. Kendi sitesinden bak: https://shop.huawei.com/tr/product/huawei-matebook-14/ Onun dışında, şu anda en alınası dizüstleri bence 2:3 ekranlı Huawei Matebook'lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 taşımayacaksan h işlemcili bir laptop alabilirsin. entry level kasa ofis laptop'ı alma da. dell de iyidir bu arada üzmez, en kötü kasası bile iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Evet taşıma olayı yok. Hanım bir süre daha home office devam edecek. Şirkette PC kullanıyorlar zaten o yüzden laptop lazım oldu. Ama bu bütçelere çıkmışken uzun vade stabil performans alabileceğim bir cihaz da olsun diyorum. Gaming laptoplara rgb aydınlatma saçmalığı nedeniyle soğuk bakıyorum ama bu modelde aydınlatma kapatılabiliyor. Kasası da çok cicili bicili değil. Açıkçası ben de 16gb ramli h serisi işlemcili bir ofis bilgilsayarı düşündüm ama düşündüğün an bütçe 16-17 binlere fırlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2022 taşınmayacaksa mini pc+monitör al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
egzts Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 Şirketler genelde Thinkpad tercih ediyor demek. Bana da Thinkpad E560 i5 verdiler ama çözünürlüğü düşük bunun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 bizim sirkette thinkpad veriyor. Cozunurluk dusuk evet, ama guzel aletler ya. Hele benim gibi trackpoint kullanmaya alismislar icin. Daha onceden x carbon vardi, simdi L14 var. ha bundan onceki sirket high-end xps vermisti o cok tatlisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 benim de thinkpad t480 bu ne la tüm kurumsalları bağlamışlar mı bunlar dünyadahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 Bizim ofis Matebook kullanıyor işte, ama müvekkillerin neredeyse hepsinde Thinkpad görüyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 çünkü adaptörsüz gezmek için iyi bir laptop. taşımak için malzemesi dayanıklı ayrıca pili de çok uzun ömürlü. taş gibi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 (düzenlendi) ilk ciktiginda thinkpad x1 carbon aldim, paketi acar acmaz geri gonderdim 2 kati fiyata ayni specli macbook aldim. linux yukledigin an orasi burasi ayri oynuyor aletin, ne sarji gitti ne fingerprint readeri kaldi. non developerlar icin kullanislidir belki. thinkpad oluyor di mi carbon x1 Mart 22, 2022 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 enteresan, bayagi guzel bir developer aleti thinkpad'ler. sarj icin TLP configleri var internette, fingerprint'te de sorun yasamadim ubuntu direk tanidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 greci ilk ciktiginda dedigine gore baya eski yillardan konusuyoruz. O zamanlar cogu laptopta oldugu gibi thinkpad'lerde de driver eksikligi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 Thinkpad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 27, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2022 Fiyatlar sinsi sinsi yükselirken Ideapad alıp geçtik. Bi 6-7 sene ofis işleri için iyi performans verir diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 i7 H serisi işlemciyi ihtiyacınız yoksa almayın. En iyi laptop kasasında da olsa zaten vadettiği hıza ya çıkamıyor ya da fanları %100'de çalıştırıp çıkabiliyor. O durumda bile işlemci sıcaklığı 80-90 derece arasında geziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar