bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2022 Hediye olarak geldi, kutusu jelatin ile duruyor. Mall of Istanbul Mi Store'dan alındı. 650 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 Hediyeyi niye satıyorsun, ayıp değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 napiyim abi kütüphaneye koyup bakışalım mı değiştirmek istedim xiaominin değişim prosedürü saçma sapan bakarım alan yoksa ara ara kullanırım yapacak bir şey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2022 tansiyon olmcuyordu dimi bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 omron disinda tansiyon olctugunu soyleyen yalan soyluyor diyebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2022 ben aktiia kullaniyorum, fena degil. Ama 2 belki 3 haftada bir kalibre etmek gerekiyor. Bizimkilere dusunuyordum. aktiia'yi tr de kullanamiyoruz ne yazikki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar