DoGMeaT Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2022 Tr seyahati için aldim, 2 hafta kullandim yeni gibi, ama pratik bulmadım, yanımda 2 cihaz gezdirmek zor geldi, şarj etmekle fln uğraşamadım, telefonla yeterince iyi foto vidyo cekebiliyorum, size lazimsa gitmeden bırakayım Kamera(jelatinleri duruyor daha üzerinde) Mount ekipmanlari(kaska dashboarda fln yahut neye isterseniz takmak için) Shorty tripod 128 ve 32 gb micro sd Toplam 3 batarya 8500 tl. 1 yıllık garantisi de var ama size nasıl geçirecem onu bilmiyorum doğrusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2022 Duruyor mu bu? @DoGMeaT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 15, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2022 İyi fiyatmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heaven37 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 ölü post canlandırılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2022 kbakmayin, gitti bitti bu alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar