Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mart 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2022 Selam Bu sorunu vakti zamanında bir arkadaş yardım ederek çözmüştüm ama şu an XBOX 360 Wireless sürücüsünü Windows sayfasından kaldırmış ve eski Logitech'im bozulduğundan ötürü yenisini aldığımdan yeni sıfır formatlı Windows'a bu gamepad'ı yeniden tanıtmam gerekiyor. (not: dinput modunda çalışıyor, onda sıkıntı yok, bana xinput modu gerekli) Teşekkür ederim şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 6, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2022 şimdi benimkine baktım da xinput modundaymış, yeni formatlı w11'de receiver'ı takınca otomatik çalıştı ben hiçbirşey yüklemeden. yuzu'da filan kullanıyorum steam link ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 win10-11 plug&play çalışıyor xinput f710 (hiç dinput kullanmadım, driver vs de yüklemedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2022 xusb22.sys diye bir driver kullanıp device managerda Xbox 360 peripherals diye gözüküyor. pcnde bu driverı bulmaya çalış windows/system32/drivers altında, eğer yoksa sıkıntı bundan olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 Dediklerinizi yaptım şu an xinput'u kullanabiliyorum ama bilgisayar kapandığında bilgisayara sağ tık yönet yapıp driver'i güncelle yapmak gerekiyor. Nedendir bilmiyorum ama muhtemelen güncellemeden sonra bozdular driver'i. Neyse teşekkür ederim yardımlar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2022 son win11 güncellemesi diyorsan ben şu an son sürüm win11deyim (stable channel), böyle bi problem yok açma kapama sonrası driver ölmesi. sende software değil de başka bir problem var gibi bence anakart usb controllerları kafayı yemiş vs olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar