Akuma_Blade Mesaj tarihi: Şubat 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2022 (düzenlendi) Chip and Dale: Rescue Rangers'den efsane bir fragman geldi. 80lerde çocuk olan neslin kahramanlarından Chip ve Dale, günümüz Los Angeles'ında çizgi film karakterleri ve insanlar arasında yaşıyor, ancak hayatları geçmişe göre artık oldukça farklıdır. Başarılı televizyon dizilerinin iptal edilmesinden bu yana on yıllar geçti ve Chip, bir sigorta satıcısı olarak banliyö ev yaşamına yenik düştü. Yeni bir işe başlayan Dale'in ise o ihtişamlı günlerini yeniden yaşama konusunda umudu kalmamıştır. Eski bir arkadaşları gizemli bir şekilde ortadan kaybolunca Chip ve Dale, bozulan arkadaşlıklarını onarmak ve arkadaşlarının hayatını kurtarmak için dedektif kişiliklerini bir kez daha üstlenir. Film reboot çekme furyasından The Cats tarzı CGI terk yapımlara dek önüne gelen herşeyle meta esprilerle dalgasını geçiyor. Ayrıca Dark Wing Duck ve Roger Robbit gibi karakterler de mevcut. Film 20 Mayıs'ta Disney+'a gelecek. Şubat 21, 2022 Akuma_Blade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2022 Yuh varlığını bile unutmuşum şu çizgi filmin, hayal meyal hatırladım, güzel çizgi filmdi. Bitpazarına nur yağdı denir ya, içerik bulacağız diye eskileri karıştırmaya başlamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2022 Kücükkende sevmezdim bunu.darkwing dark varyemez amca vs severdim.onlarıda hiç* ettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Şubat 21, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2022 (düzenlendi) 7 dakika önce, Frostbite dedi ki: Kücükkende sevmezdim bunu.darkwing dark varyemez amca vs severdim.onlarıda hiç* ettiler. Yeni Dark Wing Duck serisinin çekileceği 2020'de teyit edilmişti. Yeni Duck Tales'de cameosu var hatta. Şubat 21, 2022 Akuma_Blade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2022 İşde hiç* ettiler kismi benim icin bu.bu yeni still cizimler hosuma gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2022 Ok Boomer! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2022 coop NES oyunları güzeldi bu sıçanların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar