Sam Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2022 dörtlü coop sistemi gene anladığım ama pve de olacakmış. çıkış 13 mayıs, sadece epic'te sanırım şimdilik maalesef. 69₺ olarak fiyatlanmış. filmler ve diziden karakterler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2022 knox ve ben aldık, oynamayı düşünen olursa bizimle temas edebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2022 bugün çıktı. 2 saat oynadım, hiç fena değil. 4vs1 sistemi ama kötü ruh resident evil oyunundaki gibi tuzaklar, summonlar da kullanıyor possession veya boss moduyla kendi de dövüşürken. demin iskeletlerle sarıp sonra dördünü birden dövdüm konsolcuların lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 16, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2022 yarından itibaren epic'te bedava olacak bir haftalık, kaçırmayın. oynamak isteyen olursa bana yazabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar