sylvanas Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 sailing ile ilgili her şeyi izleyebilirim sanırım. fragman güzel duruyor ben buna kesin gülerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 rhys darby + taika cok iyi kombo. fragman tam monkey island kafasi duruyor ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 Fazla hijyenik geldi bana, herkes, her mekan tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 9 dakika önce, arcane dedi ki: fragman tam monkey island kafasi duruyor ahah evet ya adam da guybrush'a benziyo zaten cast'ta sevdiğim bi kaç tip var, denenebilir 1-2 bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 (düzenlendi) pilot izledim güzel bi girişti. waikiki güzel iş çıkarmış. monkey island tadı var tavsiye ediyorum. hbo'da çıktığı için haberim de olmamış biraz geç kalmışım. ikinci sezon onayı bile almış. linkler de kurbağa olmuş. https://www.imdb.com/title/tt11000902/ Eylül 24, 2022 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2022 enee valla böyle çıtırlık dizi arıyodum bi de monkey island vibeları diyosunuz, tek kelime daha etmeyin İNANIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 25, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2022 bu malesef pek parlak bir dizi degil. romans iyi ama komedi bir turlu toparlayamiyor. balo bolumu kahkaha tufani onu bir yana koyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 bi 4-5 bölüm izledim şimdi. karar veremedim ben de. biraz fazla vıcık geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 What we do in seas mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2022 Absurd komedi korsan gay tarihi yapim iste Ben esimle izledim, baya eglendik. Hatta esimin favori dizisi falan oldu. Cok oyle kaliteli birsey beklemeyin ama citir cerez eglencelik absurd komedi ariyorsaniz ve gay gordugunuzde iyy demiyorsaniz izlenir her turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 evet valla 5. bölümde falan vazgeçtim ya. çok heveslenmiştim halbuki. ama iyi tarafından bakıyorum, seneler önce black sails ilk sezon izleyip bırakmıştım. ona geri dönmemi sağladı. baştan izliyorum da gayet güzel diziymiş be abi, o zamanlar eh meh çekiyodu millet. hele şimdi lotr fiyaskosunu falan da görünce bi oh çektim eski diziler ne iyiymiş diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2022 Black sails cok iyidir ya. Kafası 2. sezonda geliyor , son sezon kötüydü sadece ama dizi yıkılıyor. Keşke daha çok olsa böyle diziler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar