Masticore Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2021 https://www.8bitdo.com/sn30-pro-plus/ Pc , nintendo switch de kullanilabiliyor. Makro yapilabiliyor pc app uzerinden. Cok az kullandim. Kutusu, kablosu duruyor. 300 tl istiyorum Renk bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Paparazzi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2021 Güzel koldur abi bu niye satıyorsun meraktan soruyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 29, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2021 Şurada konusu var: Yıllardır kullanıyorum ben, memnunum. Son zamanlarda ağırlıklı olarak Series Controller'a geçtim ama 2D oyunlarda ve JRPG'lerde hala bunu kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2021 daha fazla para verip switch pro controller almış biri olarak pişmanım, keşke ihtiyacım olsa da alsam bunu sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 29, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2021 1 saat önce, Paparazzi dedi ki: Güzel koldur abi bu niye satıyorsun meraktan soruyorum switch'i sattım satmadan önce aldım denebilir. Satmayı düşünmüyordum ama oyun fiyatları ve çevrede (bakırköy) oyun takaslıyabileceğim bilgisayarcı olmaması sinirlendirdi beni adsaf. Benim desktop cok eski , biraz gta oynadım kolla sonra yenemediğim arkadaşı street fighter'da pataklarım makro ile diye tuttum asdafg ama benim doğan çocuktan dolayı o kapışma hiç yaşanmadı adsaf. Şimdi yeni xbox aldım heralde uzun süre pc'de gamepad'lik bir şey oynamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar