GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 Geldi ssd hemen test ettim bomboş hiçbirşey yüklü değil sonuç bu, birde win + programlar yükleyip öyle test etmek istiyorum hız farkı olucakmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 %100 doldurmadıktan sonra farketmez çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 benim de geldi ama takmadım daha kasaya. üstteki değerler normal mi ya bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2021 (düzenlendi) olumsuz anlamdamı yavaş ? daha önce M.2 ssd kullanan varsa o bilir yavaşmı yeterlimi ? 4-5 kere tekraraldım çok hep benzer sonuçlar verdi crystaldisk Kasım 2, 2021 GreenPeace77 tarafından düzenlendi yazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2021 konu acmiim dedim. macbook pro 2019 için SSD almak istiyorum. kendi kitlerine baktim o ne biçim fiyat lan diye ekrana baktim kaldim. bu samsung evo pluslar neyim var. acaba bu tip nvme m.2 gibi ürünler mac pro 19’a olur mu ya da başka alternatifler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2021 (düzenlendi) Laptoplarda single sided m.2 bakman lazım birde uzunlukları var 2280 2260 2230 hangisi uyuyorsa donanıma ona göre pek bilgim yok maclerde ama sanırım böyle bir çeviricide alman gerekiyor Apple MacBook M.2 Ngff PCIe X4 SSD Kasım 4, 2021 GreenPeace77 tarafından düzenlendi ek bilgi ekleme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Kasım 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2021 Pro 2019'larda SSD ayrıca olmayabilir ya board üzerinde sanki. Entegre edilmiş olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Kasım 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2021 1 saat önce, GreenPeace77 dedi ki: Laptoplarda single sided m.2 bakman lazım birde uzunlukları var 2280 2260 2230 hangisi uyuyorsa donanıma ona göre pek bilgim yok maclerde ama sanırım böyle bir çeviricide alman gerekiyor Apple MacBook M.2 Ngff PCIe X4 SSD aynen baktım hocam bunlarada çok stabil çalışmadığını yazıyor çoğu yer. ulan işe bak be fiyatlara bak of of arttırmak için yalnızca kit olarak satışını yapıyor apple amca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Kasım 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2021 (düzenlendi) Stabil çalışmaması alınan ürünün kalitesi-yeterliliğle alakalıdır bence dankik ürünlerden uzak durmak lazım ne kadar bi fiyat farkından sözediyoruz burada piyasada 1TB M.2 ssd ler 900-1500 arası değişiyor fiyatları ? adaptör olarak bu markayı öneriyor mac kullananlar. Sintech-Adapters burada tuto hazırlamışlar bak istersen hangi model hangi adaptör kullanır diye forums.macrumors.com Kasım 4, 2021 GreenPeace77 tarafından düzenlendi yazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar