Aceace Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2021 Steam'de %10 indirimle 269,10 liracık olarak ön sipariş açılmış. Release ile birlikte Game Pass'e de gelecekmiş. Yeni oyunda en çok öne çıkan özellik geliştirilmiş maç motoru olacakmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korro Mesaj tarihi: Ekim 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2021 çok pahalı ama aldınmı 100lerce saat oynatıyor, hakkını veriyor ama cidden çok para:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SamFisher Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2021 On 28.09.2021 at 19:28, Aceace dedi ki: geliştirilmiş maç motoru olacakmış... her sene aynı şey, FM21de ne zaman ofsayt kontrolü yapsalar ofsayt oluyor ve gol iptal ediliyor, önce onu fixlesin inekler. neyse ki gamepasse geliyor 8inde, artık ordan ucuz yollu oynarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2021 kizillelma nasıl bu konunun başlığını açmamış ya. İnanılır gibi degil. Bot'lar bile forumu terk ediyor . Şu geliştirilmiş maç motorunu olayını . what's new e hala utanmadan yazıyor adamlar ya. Hem de en tepeye asdaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SamFisher Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 Saat 23te açılıyor Gamepasste. indirdim Im ready!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 Football Manager 2022 ve Football Manager 2022 xbox edition var nedir farklari? Ikiside install edilebiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SamFisher Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 bilmiyorum tam olarak, ama xbox olanı gamepadle oynanıyor olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 xbox edition basit versiyon gibi sanırım en azından 2021 öyleydi istemeden onu indirmişti 21 de normal versiyona göre bazı farklar vardı. maç sırasında oyuncularla konuşma yoktu sanırım yada basın ile konuşma o tarz farklar vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2021 xbox editionda training detaylı değil ve team meeting vs olmaması lazım. daha hızlı ve sadece maç yapmak isteyen için bence daha güzel bir edition geçen yıl gamepassde ikisini de denemiştim xbox editionı daha çok oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Kasım 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2021 ARO gamepassten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2022 steamde fiyatı 299dan 499a fırlamış, umarım GPasste bir sorun olmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 hadi yine iyisiniz 2024 bilemedin 2025 te YEPYENİ MAÇ MOTORU gelecek, @kizillelma uyuma Sports Interactive boss Miles Jacobson on the "personal disappointment" of FM23 and dreams for FM25. The biggest change is the shift to Unity, which will take over from the studio's own in-house engine that's been in use for decades. This will, the blog explains, lead to a "significantly better looking matchday experience," a possibility of "better quality graphics across all supported devices," and also a "vastly improved user interface that will dramatically improve how you navigate through screens and access all the information to you as a manager". https://www.eurogamer.net/the-future-of-football-manager Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 pek bi fark olmuyor yıllardır aynı oyun neyseki GamePass var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2023 2025 o yıl olacak .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 14, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2023 Bu seneki oyunun grafikler ve maç motoru baya güzelleşmiş, ben sevdim valla geçen seneye oranla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marquezetto Mesaj tarihi: Aralık 4, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2023 Benim de çok hoşuma gitti. Özellikle positional play işi değiştirdi oyunu, olması gerekendi. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2023 telefona indirdim. netflix üzerinden beleşe geldi. metro otobus uçak yolculuklarında oynarım artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2023 mobile olan dandik, touch olan iyi telefonda (apple arcade özel) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2023 arcade e verecek param yok 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar