photographer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Hem Steam Linkin Hem de Kontrolcüsünün bütün parçaları tamdır ve kutuları ile birlikte sapasağlamdır. dm'den yürüyene sahibinden linkini atabilirim. Fotolar falan orada. Ayrı ayrı almak isteyene de satanzi Patiye özel fiyatlar aşağıdaki gibi. Steam Link: 700₺ Steam Kontroller: 700₺ Let the ölücülük begins Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Kontroller benim olsun. Pazarlık bile yapmam temizse. GET'li aç, kredi kartıyla ödeyeyim sen açınca. Komisyonu eklersin üzerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 o nasıl fiyatlar öyle. 1 usd'ye aldığınız şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 50 dolardı ya steam link tabi dolar da 2 3 lira falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 @GERGE gönderdim linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 valla ilk çıktığında 100 liraya almıştım. hala en çok kullandığım şey anasını satim. 100 liraya satarsan yedek ikinciyi alırım. 700 lira HEYYYYATTA VERMAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 controller satıldı hayırlı olsun Gerge Steam link'ten devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2021 Link app vs Link hardware arasında bir fark var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Link appin yüklü llduğu cihazda gigabit ethernet varsa bence fark yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2021 link hardware'de custom yazılım desteği var(gerçi hiçbir şey yazmamışlar) bi de app'i tv'ye yükleyebilmen lazım her tv'ye yükleyemiyosun. yüklesen bile bluetooth desteği olmayabilir, kol ve klavye mouse nasıl bağlıcaksın. hardware bunu sağlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 20, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2021 Steam Controller deniyorum şimdi Tales of Arise ile, ikinci stick yerine touchpad olması ilginç geldi ama alışıyor gibiyim. Beğendim aleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Eylül 21, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2021 Güle güle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar