Pordakal Mesaj tarihi: Eylül 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2021 Konu başlığı biraz karışık gibi oldu ama, belki bir çoğunuzun farkında olmadığı bi durumu belirtmek için acıyorum konuyu. Olay şu, bi foto veya video attınız whatsappdan birine, fakat o fotoyu/videoyu galeriden sildiniz. Ama whatsapp media klasörü icinde images/videos klasöründe "Sent" adlı baska bi klasörde ufak bi kopyasını tutuyor. Bu da bi sure sonra hafizada belirgin bi yer kaplamaya basliyo, ve bu sent klasöründeki dosyalar galeride veya baska bi programda gözükmüyor, sadece pc'ye atarsaniz belki thumbnail olarak çıkabilir klasor simgesinde. Bugun kendi sent klasorumu silerken etrafta bikac kisiye sordum haberleri bile yoktu, baya bi yer bosladi onlarin da fotolari silince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2021 ben 1 yıldır buna çözüm arıyorum bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2022 ben telefondan çektiğim tüm fotoları yedeklemek için ara ara telefondaki ne var ne yok hepsini kesip bilgisayara atıyorum. böyle çözüyorum bu sorunu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2022 Ne gerek var, dursun. Aklınıza uyup sildim 4gb falan boşaldı anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2022 Whatsapp’tan (whatsapp’dan nedir köylü gibi ya) settings->storage&data->manage storage deyip her seyi yapabiliyor olman lazım, yok mu android versiyonunda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2022 Varmış baktım, ama bilen pek yok belli ki. Aman ille de apple olsun diye zar zor para yetirip 32gb telefon almıyoruz. 6 sene önce aldığım şaomi bile 128gb, depolama sıkıntısı çekenlerin çok azınlık olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar