mani Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2021 Selamlar, S20 FE telefonum. Tek işlemci çift hatlı. Şirket hattını da taktım, nasılsa 128GB dahili hafızası var diye. İyi güzel hoş ama konuşma sırasında hat gidiyor ve bir türlü sebebini bulamadım. Çift hat diye mi, bulunduğum yerde adam gibi çekmiyor diye mi, her iki hat da aynı operatör diye mi bir türlü hatayı tespit edemedim. Benzer sorunları yaşayan oldu mu? Tek sime geçtim bir süre onda da aynı şey oldu. Bazen tak diye kesiliyor bazen kesilmiyor. Teknolojinin yetersizliği mi yoksa telefonda mı birşey ya da sim kartta mı çözebilmiş değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2021 Telefon bozuk belli ki, servise götür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2021 sim kartı değiştirince geçti bende eski sim kart yüzünden oluyordu s20 ultrada aynı problemi yaşadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar