MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2021 (düzenlendi) Açıkçası çocukluktan beri istiyordum da, ışık kirliliği yüzünden çok topa giresim gelmemişti. Şu anda yerleştiğim yerde ışık kirliliği yok derece seviyede (gerçi olsa da 10dkda uzaklaşabiliyorum asdg), kışın da geceler uzun olacak, kardan kıştan ne kadar kullanırım bilemiyorum ama bir teleskop olayına giresim var. Daha doğru düzgün araştırmadım bile. Burada heveslisi varsa, link falan da paylaşırsa çok makbule geçer. PS: Bir de "doğru düzgün araştırmadım" kısmındaki araştırdığım kısım sony emount destekleyecek bir cihaz olması. Temmuz 18, 2021 MrLevie tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 tek bildiğim baya bi tutku olması gerektiğ, aksi takditirde evde süs olarak duruyor. Birde teras ya da bahçe gerekli, rahat rahat gökyüzünü izlmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2021 (düzenlendi) bende 135x var ayın kraterleri görünüyor başka da bişeye yaramıyor , yıldıza odaklamak falan cok zor hadi odakladın en parlak yıldız yuvarlak led ışık gibi görünüyor. paraya kıyıp 600x üstünde bişey alırsam anca zevkimi alabilirim gibi uzaya bakmaktan, baskasını tavsiye etmem aç bak foto, video izle daha iyi, evde yer kaplıyor ayda bir dolunaya bakıyorsun en fazla Ağustos 17, 2021 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2021 Kaliteli bir dürbün daha kullanışlı olur teleskoptan. Daha çok amaçla kullanabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2023 up. dağ başında yıldız izlemek için teleskop ve fotoğraflamak için de 15-20k civarına makina bakıyorum. zv1e denk gelmiştim 20-22k'ya, mantıklı olur mu yoksa daha iyileri var mı f/p olarak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar