Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 2042 & Squad İçerik Videolarım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
3 saat önce, Xenocide dedi ki:

ben asıl trailerı paylaşayım.

adamlar en sonunda dayanamayıp hepsini koymuşlar ahasdfk alın size historic accuracy 

bf 5 te acayip dayak yemişlerdi, historic accuracy olayından. hem sjw lık yapıp hem oyun satılmıyomus demekki. neyse derslerini aldılar allahtan, akılları başlarına geldide seriyi çope gitmekten son anda kurtardılar.

Mesaj tarihi:

Son çıkan teaser ile ilgili bilgileri derleyip video hazırladım.. İyi seyirler. 1k abonede bir adet bf 2042 çekilişimiz olacak bu arada aboneler arasında tekrar hatırlatayım. ?

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

Beta eylülde gelecek mi ? Yoksa oyun ertelenecek mi? Biraz içimi döktüğüm bir video oldu. Hayırlısı bakalım. Veteranların uykuları kaçıyor ama DICE'tan hala ses yok.İyi seyirler.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
2 saat önce, Xenocide dedi ki:

türk bayrağı gitmiş sonunda sdfgjk

türk bayrağı kofti milliyetçilikten degil. click rate i attırdıgı icin koyuyordum. bayrak olunca türkçe içerik oldgunu daha cok goze sokuyor.Daha çok tık alıyor. O bayrak sayesinde 1k nın üzerindeyim şuan.Herşeyi anlatmıyoruz ama hepsinin bi sebebi var.Gülmeklik bi durum yok yani. Şimdi selam durun bayraga hadi bakiyim.Ölün akışına ? iyi seyirler.

Mesaj tarihi:
34 dakika önce, themadturk dedi ki:

türk bayrağı kofti milliyetçilikten degil. click rate i attırdıgı icin koyuyordum. bayrak olunca türkçe içerik oldgunu daha cok goze sokuyor.Daha çok tık alıyor. O bayrak sayesinde 1k nın üzerindeyim şuan.Herşeyi anlatmıyoruz ama hepsinin bi sebebi var.Gülmeklik bi durum yok yani. Şimdi selam durun bayraga hadi bakiyim.Ölün akışına ? iyi seyirler.

hedef kitlene göre değişir. şahsen paticikte yazdığının tam tersi bir etki yapar.

Mesaj tarihi:
Az önce, Dynun dedi ki:

hedef kitlene göre değişir. şahsen paticikte yazdığının tam tersi bir etki yapar.

do not flatter yourselves paticik. Dünya beşten büyüktür. lol. Paticik efektini göz önünde bulunduracagım bundan sonra tamadır ?

• Yeni Oluştur...