themadturk Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2021 21 saat önce, neutrino dedi ki: Mantaradam tier, cok basarili mantaradam ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2021 battlefield portal modu açıklandı, hakkında tüm bilgiler burada. iyi seyirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2021 son bilgiler ve detaylar ile ilgili video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2021 Ufak bi edit sıkıntısı vardı onu hallettim tekrar yükledim. Son bilgler ve detaylar hakkında video. İyi seyirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2021 ben asıl trailerı paylaşayım. adamlar en sonunda dayanamayıp hepsini koymuşlar ahasdfk alın size historic accuracy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2021 3 saat önce, Xenocide dedi ki: ben asıl trailerı paylaşayım. adamlar en sonunda dayanamayıp hepsini koymuşlar ahasdfk alın size historic accuracy bf 5 te acayip dayak yemişlerdi, historic accuracy olayından. hem sjw lık yapıp hem oyun satılmıyomus demekki. neyse derslerini aldılar allahtan, akılları başlarına geldide seriyi çope gitmekten son anda kurtardılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2021 Battlefield 2042 bekleme odasına buyrun. İyi seyirler. 1k abonede bir adet bf 2042 çekilişimiz olacak bu arada aboneler arasında tekrar hatırlatayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2021 Son çıkan teaser ile ilgili bilgileri derleyip video hazırladım.. İyi seyirler. 1k abonede bir adet bf 2042 çekilişimiz olacak bu arada aboneler arasında tekrar hatırlatayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2021 Son haberler ile igili video. 1k abonede bir adet bf 2042 standart edition çekilişimiz olacak.İyi seyirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2021 oo o zaman üye oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2021 17 saat önce, tiLi dedi ki: oo o zaman üye oluruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2021 Playtest sürecinde dünya kadar sızıntı ve gameplay leak ortaya çıktı. Sızıntılar hakkında bilgiler ve exodus kısa filmi hakkında konuları derledim. İyi seyirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2021 Temporyal adlı bir hesap hazard zone modu hakkında dünya bilgi ortaya çıkardı ve yeni gameplay videosu yayınladı.Sizin için hepsini derledim. İyi seyirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2021 Son haberler ve dedikoduları derledim iyi seyirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2021 Beta eylülde gelecek mi ? Yoksa oyun ertelenecek mi? Biraz içimi döktüğüm bir video oldu. Hayırlısı bakalım. Veteranların uykuları kaçıyor ama DICE'tan hala ses yok.İyi seyirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Eylül 3, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2021 Battlefield mobil oyunu ve açık beta konusunda son bilgileri derledim. İyi seyirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2021 Sekmeyen silahlar, tps take down, ttk falan filan derken detaylı analiz oldu. İyi seyirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2021 türk bayrağı gitmiş sonunda sdfgjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Eylül 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2021 işte şimdi izlemeye başlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2021 2 saat önce, Xenocide dedi ki: türk bayrağı gitmiş sonunda sdfgjk türk bayrağı kofti milliyetçilikten degil. click rate i attırdıgı icin koyuyordum. bayrak olunca türkçe içerik oldgunu daha cok goze sokuyor.Daha çok tık alıyor. O bayrak sayesinde 1k nın üzerindeyim şuan.Herşeyi anlatmıyoruz ama hepsinin bi sebebi var.Gülmeklik bi durum yok yani. Şimdi selam durun bayraga hadi bakiyim.Ölün akışına iyi seyirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2021 1 saat önce, paradoksalkedi dedi ki: işte şimdi izlemeye başlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2021 34 dakika önce, themadturk dedi ki: türk bayrağı kofti milliyetçilikten degil. click rate i attırdıgı icin koyuyordum. bayrak olunca türkçe içerik oldgunu daha cok goze sokuyor.Daha çok tık alıyor. O bayrak sayesinde 1k nın üzerindeyim şuan.Herşeyi anlatmıyoruz ama hepsinin bi sebebi var.Gülmeklik bi durum yok yani. Şimdi selam durun bayraga hadi bakiyim.Ölün akışına iyi seyirler. hedef kitlene göre değişir. şahsen paticikte yazdığının tam tersi bir etki yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
themadturk Mesaj tarihi: Eylül 15, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2021 Az önce, Dynun dedi ki: hedef kitlene göre değişir. şahsen paticikte yazdığının tam tersi bir etki yapar. do not flatter yourselves paticik. Dünya beşten büyüktür. lol. Paticik efektini göz önünde bulunduracagım bundan sonra tamadır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar