Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Battlefield 2042 & Squad İçerik Videolarım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

class sistemi de geldikten sonra artık özüne dön çılgın türk, seksi kız profili açıp followerları toplayıp yıllık vpn aboneliği satan firma sayfasına çevirenler gibisin ?

Mesaj tarihi:
20 saat önce, Xenocide dedi ki:

class sistemi de geldikten sonra artık özüne dön çılgın türk, seksi kız profili açıp followerları toplayıp yıllık vpn aboneliği satan firma sayfasına çevirenler gibisin ?

sesli güldüm. 4. günün şafağında doğuya bakın.

Mesaj tarihi:
Shadow, 09.02.2023 20:33 tarihinde dedi ki:

hocam ülke battı sen hala oyun videosu koyuyon 

videolar depremden 10 gün öncle planlandı ve kanala koyuldu. Ha depremden önce koyulmayadabilirdi.Orası ayrı. Ayrıca sanane birader?

Mesaj tarihi:
themadturk, 12.02.2023 17:26 tarihinde dedi ki:

videolar depremden 10 gün öncle planlandı ve kanala koyuldu. Ha depremden önce koyulmayadabilirdi.Orası ayrı. Ayrıca sanane birader?

ne demek sanane , forum burası görüyoz eleştirecez elbet. asıl sanane bilader eleştirmek için senden izinmi alacaz!

Mesaj tarihi:
Shadow, 12.02.2023 20:42 tarihinde dedi ki:

ne demek sanane , forum burası görüyoz eleştirecez elbet. asıl sanane bilader eleştirmek için senden izinmi alacaz!

çok doğru konuştun bu arada. Niye sinirleniyorum ben ya? Eleştir kardeşim en doğal hakkın. 1 haftadır sabah 6 ya kadar sürekli deprem haberleri ve yayınları izliyorum. Biraz gerginim. Hatam olduysa affola. Hayat gerçekten boş. İyi bakın kendinize..

• Yeni Oluştur...