Liebe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 (düzenlendi) Geçen sene kayınpedere 2016 octavia aldıydık, tanıdık iyi bir usta buldum ama taa kaynarcanın üst taraflarında. bu seneki bakım için kayınpeder bostancı civarında olsun diyor, var mı bilen eden tanıdık bir servis? Haziran 16, 2021 Liebe tarafından düzenlendi
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 (düzenlendi) Selam, Yetkili servis olarak Çakıroğlu'nu oldukça övüyorlar ama özel servis bilmiyorum. Bir de Sahrayıcedid mezarlığın orada Seat bayisi ve servisi vardı; Seat ve Skoda servis hizmeti veriyormuş. Edit: Servis adı Erya Saygılar. Haziran 16, 2021 paramecium tarafından düzenlendi
KillJoy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Şkoda ne la, başlığa baya bi baktım ne olduğunu anlamak için. Skoda ne zamandır Şkoda oldu
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 34 dakika önce, paramecium dedi ki: Selam, Yetkili servis olarak Çakıroğlu'nu oldukça övüyorlar ama özel servis bilmiyorum. Bir de Sahrayıcedid mezarlığın orada Seat bayisi ve servisi vardı; Seat ve Skoda servis hizmeti veriyormuş. Edit: Servis adı Erya Saygılar. Özel servisçi bizim peder, yine de teşekkürler para
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2021 9 dakika önce, KillJoy dedi ki: Şkoda ne la, başlığa baya bi baktım ne olduğunu anlamak için. Skoda ne zamandır Şkoda oldu kendi dillerinde böyle okunuyor da ondan şey ettim ahaha
Öne çıkan mesajlar