xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 (düzenlendi) ben daha çok uzun BF5 oynuyorum ama son zamanlar da oyundan mı kaynaklı yoksa donanımsal mı anlayamadığım şöyle bir sıkıntı yaşıoorm. oyunu başlatıyorum her şey güzel. multiye giriyorum server a bağlanıyor servera bağlandıktan sonra tüfeği elime aldıktan aşağı yukarı 15-20 saniye sonra hiç bir hata vermeden 1 saniye kadar donup tık masaüstüne atıyor. ingilizce olarak yettiğince araştırma yaptım. format dene denmiş yapıldı. ekran kartı başka bir oyunda böyle bir sıkıntı çıkarmıyor(aynı şekilde warzone oynayan birisiyim). oyunu modify install dahi yaptım steam üzerinden yine bana mısın demedi sonuç aynı. msi monitör + rampage var iki. msi da oyun oynuyorum diğerinden bişiler dönüyor youtube falan izlemek için. msi dpi ile bağlı - rampage hdmi. detaylı her şeyi yazıyorum hani nerde hangi sıkıntı olabilir diye. ne yapmalı ne etmeli ? edit : ekran görüntüsü atim dicem atılcak bişiyde yok ne bi hata ne bi bişi. fifa, warzone da gram hata yapmıyor. anlayamadım. Mayıs 18, 2021 xwhiplashx tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2021 Driver sorunu gibin geldi bana. Donanım ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2021 gerge zannedersem çözdüm. intel i7 9700k msi rtx 2080ti msi z390 a pro 2133 mhz win 10 home mevcut. dx12yi settings te enable yaptım bu sefer fps 110-130 arası düşmedi açıkçası. disable yaptım yine oyundan hatasız attı. dx12yi 11e ceksem nolur, ayrica cekebiliyor muyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2021 Oyunla ilgili o, DX11 ya da 12 performans farkettirmiyor genelde. Kapat, olmaz bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2021 ingilişçe forumlarda origin'e b*k atıyor zaten millet dandik vs diye sen de onun gibi bişi diyosun. kapattım gitti madem. teraziye tık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar