Chastor Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 Switchte oynanabilecek tüm oyunları tükettiğimden dolayı deadwoll'dan aldığım aleti satmaya karar verdim. Tüm kutu içeriği tamdır. Kutu içeriğine ek olarak; CFW Boot Jig Amazon Basics taşıma çantası 2x Joy-Con cover 128 GB SD Card Hali hazırda tüm oyunları kurup oynamaya hazır durumdadır. CFW ve boot işlemlerini nasıl yapılacağı konusunda alan kişiye yardımcı olacağım. İsteyenlere fotoğrafları atabilirim. Fiyat: 2500 TL Ayrıca yukarıdaki cihazı alan kişinin işine yaramaz ama Zelda: Breath of Wild kutulu oyunu satıyorum. Fiyat: 350 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mart 31, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2021 Up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Nisan 2, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2021 Zelda @sipeyskeyk 'e satılmıştır. Switch hala satışta. Yanında RCM Loader'da veriyorum yazmayı unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2021 Tam cakal ya sipeys de, konsolu baska yerden oyunu baska yerden kapatti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2021 Ya ben o oyunu 6 7 aylikken falan 100 liraya almistim zamaninda ikinci el skfkgk. Alirken oyunun sifiri bile 180 lira falandi. Doviz neredeeeen nereyeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2021 Bu arada guzel oyun, fiyatini hakediyor. Kemiksiz 60 70 saat kaliteli vakit gecirtir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2021 Sorunsuz bir şekilde ulaştı, oynuyorum şuan. 5 YILDIZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar