ad3m Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 Uzun zamandır kendi çapında besteler, coverlar rap/metal yapıp instagramdan paylaşıyordu ekşide açılan başlığı sonrası, özgür demirtaş, emre yücelen falan derken bi an internetin rüzgarına kapıldı çocuk. Belki zaten biliyordunuz belki de ilk kez dinleyeceksiniz bilmiyorum lakin reklamın iyisi kötüsü olmaz. Yeteneğini birinci tekil şahıs olarak biliyorum o yüzden burada da açayım dedim topic. Dünyanın en rahad adamıdır Emre Yücelen ile videosunu izlerseniz görürsünüz. De da ayrı yazılır karşimciler içinde kabus bir tiptir şimdiden belirteyim Beğenirseniz takip edip destekleyin gencolar. Instagram Youtube Twitter Makaveli (2pac) - Hail Mary Spoiler Tarkan - Yolla Metal Cover Spoiler Bu da Emre Yücelen hoca ile sohbet ettiği video Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 hail maryi dün dinledim, gerçekse 2pac lives Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 (düzenlendi) Gerçek karşim. Bana inanmazsan şahidim ALLAH. Gerçek derken bu arada tabiki 2pac sesini ve gerisinde ekibin sesini taklit ediyor. Ama performans gerçek yani. Kendi sesi, tekniği falan burada daha net yine canlı bir performans. https://www.instagram.com/p/CAAw5NCnhYB/ Şubat 19, 2021 ad3m tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 2pac güzel... mis. beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2021 Bir tunca olmasa da yetenek var yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar