roket adam Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Netflix, Prime, Youtube, Plex ve Airplay Mirroring için kullandığım Apple Tv 3’ü satıyorum. Temiz, kumanda ve aksesuarları mevcut. 700 TL Tşk kib. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 bunda bluetooth yok galiba değil mi? biraz baktım bunun üst modellerinde gelmeye başlamış gibi gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 sonuncusunda var 4k olanında. nvidia ekran kartı varsa Moonlight ile ds/xbox kol bağlayıp pc'den 120hz stream edebiliyorsun. https://moonlight-stream.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Bunda bluetooth var ama sadece klavye bağlamak için kullanılıyor, çok gerekli bir şey değil yani. Ben zaten kumandasını bile kullanmıyorum tv kumandasını bağladım oradan tek kumanda ile kontrol ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 bu apple tv de browser var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Yok. Lazım olduğunda dizifilmizle vs tarzı sitelere ayfon aypedden ya da mekbuktan girip airplay ile yansıtıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 iyiymis o zaman. iphonu olan biri alsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 evet ayfonu olan birine gitmesi lazım. telefondan pubg falan oynayıp ekranı da tvye yansıtıyorum güzel oluyor ama ayfon lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 14 saat önce, Goering dedi ki: sonuncusunda var 4k olanında. nvidia ekran kartı varsa Moonlight ile ds/xbox kol bağlayıp pc'den 120hz stream edebiliyorsun. https://moonlight-stream.org/ bu olur, steamlink olur o yüzden sormuştum zaten. bu arada hem 4k, hem de HD modellerinde bluetooth varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar