ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2021 Bokunu çıkartıp herşeyi oynadığım için satıyorum. Sıfır ayarında tertemiz cihaz. Amerikan versiyon. SX Core chip takılı üstünde. Oyunları kendiniz usb ile atabiliyorsunuz( JACK SPARROW FTW). Ayrıca ekstra aksesuarlar da var. 256 GB SD Card Küçük taşıma kılıfı Büyük çok gözlü taşıma çantası PS4, Xbox controller çevirici 2 Adet Joy Con controller kılıfı (içine joycon'u taktığınızda nostaljik gamecube controller'ı gibi oluyor ) Mario Thumbstick 2 adet kullanılmamış 10 Adet istediğin oyunuda atarım. FIYAT Pati'ye 4200 filan işte ya. Dürüm ciğerli olsun. Fotoğraf isteyenlere Sahibinden ilanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2021 Korsan yasak, ban. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2021 zelda çantaları çok güzelmiş ya bayıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 başlıkla alakasız ama bu switch lite alsak 4 kişi yanyana mario kart oynayabiliyoz mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 wifi playde kişi sınırı yok bildiğim kadarıyla, aynı switchten 2 kişi bile bağlanabiliyorsunuz wifi oyuna tabi lite ile olmuyordur o herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Lite tv default outputu yok handheld zaten o ekrani nasil splitlemeyi dusunuyorsunuz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Ahaha ben 4 tane lite alacaklar diye düşünmüştüm ssffsdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2021 4 kişi birer tuşuna bascak işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 23, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2021 İndirdim fiyatı 4000 arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 On 23.01.2021 at 00:00, Liebe dedi ki: Ahaha ben 4 tane lite alacaklar diye düşünmüştüm ssffsdfds aynen 4 tane lite alsak bağlanıp oynayabiliyoz mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2021 (düzenlendi) 4 ne ya 8 kişiye kadar oynayabiliyorsun Mario Kart 8 on the Switch supports eight players, each with their own consoles and copies of the game, to link up wirelessly. Those with multiple Switch units also have the option of LAN play. Up to 12 Switch units and 12 Nintendo Switch docks (all plugged into TVs) can connect to one another for a LAN party Ocak 25, 2021 ssj4songoku tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 (düzenlendi) Yeni cikan oyunlar calisiyor mu ? soyle bir baktim bayagi gelismis isler. http://www.digitopz.com/acens-sx-osatmospherereinx-payloads-injector-for-switch-p-1696.html aletin banlaniyor mu nintendo online dan? Ocak 26, 2021 Masticore tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2021 3 saat önce, Masticore dedi ki: Yeni cikan oyunlar calisiyor mu ? soyle bir baktim bayagi gelismis isler. http://www.digitopz.com/acens-sx-osatmospherereinx-payloads-injector-for-switch-p-1696.html aletin banlaniyor mu nintendo online dan? Stealth mode var ben onu kullanıyorum. Ban yemedim. Dikkat edersen banlanmaz büyük ihtimalle. Ama risk daima var tabii. Zaten chip in kendi kendini online update etme özelliği var. Firmware de istersen kendin dosya ile manual ıstersen online update edebiliyorsun. Çıkan her oyunu oynatıyor yani. O konuda hiç sorun yok. Birde sanal işletim sistemi özelliği de var. Onu kullanıyorum ben. Yani makineyi yanlış birsey yükleyip bozman da mümkün olmuyor. Gayet memnunum. Ama evde boş duruyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2021 3600'e indirdim fiyatı arkadaşlar. Pati'den birisi alırsa daha mutlu olurum. Conolar ile uğraşmaktan sıkılmaya başladım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 patide cono yok mu sanıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Aman abi çağırma şimdi 3400 oldu. İniyor git gide bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2021 keşke param olsa da fırlatsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 SATILDI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Kaça nereden sattın hele ben de satacağım fikir olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 3300 e Letgo'dan gitti. SX Core takılı ise aklında olsun, üretimi durmuş polis basmış heryeri. Türkiye'de gümrük'te sorun çıkartıyorlar ülkeye de girmiyor. Artık Switch kırmak öyle kolay olmayacak gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 ilk versiyonları kırmak için chip'e gerek yok ki ya. ben kendi kendime yapmıştım bi tane plastik parça ile. sonraki versiyonları da chiple mi kırmaya başladılar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Aynen öyle. Sadece ilk versiyonlar chipsiz kırılabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Letgoya da hiç bulaşmak istemiyorum ama bakayım teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 serhan son 300 tl olur diyorsan geleyim? asdsafasdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar