Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 26 Mart'da geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Oha yok artik. Barismislar mi Portnoy'la? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 petrucci portnoy'la görüşüyordu bir süredir, bir ara yılbaşını beraber mi kutlamışlardı neydi. tahminim labrie bir daha çalışmak istemez portnoyla, yıllarca mobbing yapmış portnoy, gruptan attırmaya çalışmış felan da öbürleri engellemiş zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Aynen, gruba aldiran da kendisi pust. Avenged Sevenfold'a gecip, ordan da kovulup geri gelmeye calismalar falan, tam ergen bir hiyar. LTE'de vokal yok, o yuzden LaBrie sorun degil. Bir de nasil cirkinler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2021 Benim bildigim baya uzun zamandir paslasiyorlardi Portnoy ve petrucci. Hatta bizim aramizda kusluk olmaz "ailecenek gorusuyoruz hep esler cocuklar falan" diye geziyorlardi. Roportajlarda renk vermeyen genelde LaBrie. Sadece mobbing vesaire degil, ciddi kavgalari falan da var portnoyla anlasilan. Zaten public olarak ilk portnoy karsitligi yapan ortami geren de LaBrie idi. Neyse biseyler uretsinler de dramasi kendilerine kalsin. p.s. wizard lakabini fazla ciddiye almaya baslamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 23, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2021 LTE2'de olsaydı ortalama üstünde olurdu ama Acid Rain, Biaxident gibi parçalara yaklaşamamış. Bu arada bu Tony Levin ne yiyor ne içiyor abi? 70 yaşını geçti bu adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2021 74 yasinda olmasi lazim hala parmaklari gorunmuyor adamin. lte2 bambaska bir seviyede, ona yaklasmasi bile saheser olurdu. Ben biraz (octavarium sonrasi DT -labrie) tadi aldim. Sanki paralel evrende portnoy gitmemiste , labrie gitmis oyle devam etmisler gibi. Pek lte tadi yok. Bakalim albumun geri kalani nasil olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 23, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2021 Cok olaganustu degil sarki ama bu heriflerin tekrar beraber caldiklarini gormek guzel. Acid Rain demisken sunu da koyayim; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 11, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2021 Matbaa hata yaptığından 16 Nisan'a ertelenmiş, ben böyle matbaanın... Bu arada: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 16, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2021 Çıktı. Çalışırken arkada çalışıyorum şimdi, haftasonu daha kritik bir dinlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 16, 2021 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2021 Rhapsody in Blue coverı, Key to the Imagination ve Blink of an Eye aşırı iyi olmuş. LTE2'nin ben iyi prog metal albümüyüm diyen çıtasına çıkmış bunlar. Fusion havaları da epey var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2021 abi "blink of an eye" nedir ya. piano solo olan yerde orgazma ulaştım resmen. çok çok iyi parça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar