reampage Mesaj tarihi: Ocak 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2021 (düzenlendi) https://www.keychron.com/products/keychron-k8-tenkeyless-wireless-mechanical-keyboard?variant=32018252398681 RGB Aliminum frame olanı açılmamış sıfır kutu Gateron RED switch. 1000 TL. Ocak 5, 2021 reampage tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2021 ne oldu, beğenmedin mi? yorum yazacaktın? . . . . ben alırım gibi ama 15'inde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2021 amazon.com dan hersey dahil 935 liraya geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 5, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2021 1108 gösterdi bana 1050 yaptım fiyatı sdflj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 5, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2021 5 dakika önce, Goering dedi ki: ne oldu, beğenmedin mi? yorum yazacaktın? . . . . ben alırım gibi ama 15'inde. yok başka bir şey almam gerekti ya zaten cherry red kullanıyorum hali hazırda süper gereksiz bir harcama olmuştu vereyim birine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2021 pardon alu frame değilmiş biri 84.99 bu 99.99 güzelmiş ama numpad yok ve küçük enter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2021 guzel, tam isimi goruyor. mesaide ofiste sonra salonda macmini fln gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 serin cihaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 OP neredesin dinan minan işkilleniyor klavyeye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 (düzenlendi) Goering ne veriyorsa üstüne 1 adet dürüm Ocak 6, 2021 Dynun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2021 Aslında goeringle yaptığımız anlaşma benim açımdan baya kötü. üstüne ısırık alınmış dürüm alsaam bile kara geçerim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 (düzenlendi) itibarımı zedelemeye çalışıyor anlaşma değişti patiler, para gitti klavye yok Ocak 8, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 şaka tabi, pzts alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2021 senin arkadaş offline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 10, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2021 haha yarın sabah halledicek herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2021 peki, foto atarım. teşekkür ederim. keycap alıp hakkını vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 10, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2021 At at sana gelicekmiş direk öyle söledi bana. Interneti yok ondan offlinedır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2021 Küçük enter'ı icat eden adamı sallandırmak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2021 (düzenlendi) geldi klavye, reampage açmamış hatta görmemiş bile. ben bir bakmıştır veya arkadaşı bakmıştır diye düşünmüştüm. teşekkürler. İlk izlenim çok olumlu (ama bir apex pro beklememek lazım yani switch kalitesi olarak + keycap'ler aşırı ince ve dandik. kaymıyorlar o iyi. bluetooth problemsiz. 3 tane profil kaydediyor anladığım.) kitlenebilir, genel klavye mouse konusuna yazarım... Ocak 12, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ocak 12, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2021 forum içi satılmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2021 forum içi satış mı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar