-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 (düzenlendi) Vanilla, BC, WoTLK zamanlarının birçok TR firstine sahip guildimiz Hajnal'ın core kadrolarından bi kaç arkadaş tekrar toplanıp yeni bir oluşuma gitmeye karar verdik. https://infinitumgaming.gg/ Raid Günleri Pazartesi, çarşamba, perşembe. Başvurular Başvuruları buradan: https://infinitumgaming.gg/basvuru İletişim İlgilenen arkadaşlar bana buradan, bnet'ten (bonesoul#2655) ya da discord'dan (bonesoul#8471) ulaşabilir. Mart 17, 2021 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 (düzenlendi) Eski hajnal günlerinin hatrına videoları ss'lrimizi de koyalım Spoiler Spoiler Aralık 17, 2020 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Hajnal a girdiğim hafta Hajnal dağılmıştı yaaa..Üzülmüştüm, iyi guilddi halbusi. Yobaz greeklere aylarca kölelik yapıp farm bossunda hakkım olan gearı, yeni aldıklara rogue a verince gemileri yakıp Hajnal a gelmiştim. İlk farm raidinde aylardır almadığım itemı kibarca vermişlerdi sağolsunlar. Casual oynamaya karar verdim, GameHonor progressine dayanamam bu saatten sonra. Katılırım belki aranıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 (düzenlendi) yaklaşık 10 sene sonra bile güzel anılarla hatırlandığımızı duymak çok güzel bu arada guilda katılın ya da katılmayın sırf selam vermek için bile olsa eski arkadaşlarımızı discordumuza bekleriz. Aralık 30, 2020 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 1, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2021 İlk raid akşamımızda 6/10N clearladık. Şimdilik herşey yolunda gibi Alımlarımız devam etmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Şu an casual olan ben varım bi'de bi arkadaşımı getirdim oyuna. TAAAAA vanilladan beri oynasamda, doların uçması sebebiyle temiz bir rus acc açtım. Shadowlands' başladım ama henüz daha bastion semalarında takılıyorum. Bu şekil olan birini alırmısınız? Hedefim Hardcore'a dönüş yapmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2021 selam, alırız niye almayalım ingame'den bana ulaşıver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Biz 2-3 kişi gelelim diyoruz, oyuna girince konuşalım. Pokamon kim bu arada paticik community'sindeki? Ona göre /w atayım, sonra yanlış guilde girmeyelim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2021 benim monk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 5, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2021 guild olarak raidlere başladığımız ilk haftada normal clearımızı tamamladık. alımlarımız devam etmektedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Ocak 16, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2021 (düzenlendi) 10/10 HC ile devam ediyoruz, alımlar devam etmekte. Mart 6, 2021 -Bonesoul- tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2021 9.1 için alımlarımız devam etmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2021 günceldir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2021 recruite devam ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar