neutrino Mesaj tarihi: Mart 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2021 filtre olayi cok iyi, koydum filtreye lgbt+, ne sjw pohpohlamasi oyun goruyorum ne de life is strange gibi sacmaliklar cikiyor, tesekkurler gaben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mart 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2021 21 saat önce, neutrino dedi ki: filtre olayi cok iyi, koydum filtreye lgbt+, ne sjw pohpohlamasi oyun goruyorum ne de life is strange gibi sacmaliklar cikiyor, tesekkurler gaben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mart 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2021 bu lgbtliler naptı paticik userlarına merak ediyorum bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mart 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2021 (düzenlendi) Patick lgbt ye karsi degil. Dandik oyun yapan ve lgbt ogelerini kullanarak, publicity ve pazar yaratip, son kullanicinin parasina cokmeye calisan oyunlara ve reviewerlara karsi. Yoksa duzgun oyun yapanin basimizin ustune yeri var, lgbt olup olmamasi fark etmez. Mart 22, 2021 Gallant tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar