paramecium Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Selam, Digitürk'ü kapattırıp internetten TV yayınlarına bakayım dedim; 4k kutu kullanıyordum aynı anda çoklu kayıt avantajından ama kutu kendi kişiliğini geliştirip söz dinlememeye başladı. Değişen kutular da çözüm olmadı. Evde 45/7Mbps hızına ulaştığım TTnet kullanıyorum. Turkcell, Vodafone veya farklı bir öneriniz var mı? Digitürk'ün görüntü kalitesinden memnundum, alternatifler de aratmazsa iyi olur. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Mümkünse topluca Kablo'ya geçmeni öneririm, yoksa Tivibu tek alternatifin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyks Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Bende yakında taşınacağım için aynı şeyi soracaktım. Ben de Digiturk'u iptal edeceğim. Superonline fiber'den adsl bağlantıya düşeceğim. İnternet Tv düşünüyorum ama hiç bi fikrim yok. Çok fark var mı aralarında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2020 Selam, Tuzla'da Kablo yok Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar