Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 https://www.rockpapershotgun.com/2020/11/11/take-two-are-buying-f1-devs-codemasters/ F1 ve Dirt Rally dışında iyi oyunları kalmamıştı zaten. Dirt 5'i 3 yarış yapıp refund ettim daha geçen, 3 yarışta da tüm asistler kapalı olmasına rağmen frene başmadım, Mario Kart'tan hallice olmuştu ama daha eğlencesiz tabii. F1'ler iyiydi ama. İyi de olabilir bu, kötü de. GRID serisi çöp olmuştu en son ama Forza Motorsport'a rakip çıkarmaya kalkarlarsa tekrar fena olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 talihsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Operation Flashpoint'i de piç etmişti bunlar, haber olacak bişi bile değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Frensiz ralli oynatarak adilikte son noktaya ulaştılar zaten geçen hafta. F1 2020 nasıl o kadar iyi oldu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar