serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Pati ahalisi merhaba, Forumda totemic'ten geçen sene Aralık ayında aldığım SX-OS lisanslı, yani CFW'li Nintendo Switch kutusu ve tam kutu içeriğiyle satılıktır. SX-OS dongle'ı ve 32 GB veya 64 GB (tam anımasayamadım) SD kart mevcut. İçinde yüklü oyunları saymıyorum, zaten bunun bir hükmü yok çünkü dilediğiniz oyunu yükleyebiliyorsunuz bildiğiniz üzere. Arkadaşlar "sana göre değil" diyordu da haklılarmış. Harbi alete ısınamadım. Toplam 10 saat oynamışım veya oynamamışımdır. Aldığım gibi tertemiz duruyor. Fiyat: 3000 TL diyorum. Fiyatta bir şey yapacak durum yok pek. Ha piyasasını da bilmiyorum ama geçen sene zaten bu civarlara almıştım. Alana şimdiden hayırlı olsun.
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2020 Ya şunu biri alıverse ya işine yarasın birinin öyle duruyor kenarda.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2020 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 19, 2020 Donanımhaber? SX-OS ekibini tutukladılar bu arada.
serjuhan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 19, 2020 DH'ye koymadım ya uğraşmak istemiyorum. Sahibinden'e bir koyayım olmadı. Tutuklamışlar mı ahah iptal mi oldu proje acaba
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Hadi canlandıralım aldığım fiyata vereyim 2800 olsun.
Öne çıkan mesajlar