Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 selamlar şu an muglada bi apart otelde kalıyorum ve 8 ay kadar burdayım, pcyi buraya kuracagım fakat internetle ilgili sıkıntı yaşıyorum şöyle ki; halihazırda ttnet kullanıyordum önceden, taahüt fln da devam ediyor, nakil işlemi için aradım adresi oda no'yu falan verdim otelin, burda kalıyorum diye, adamlar gelmiş odaya hat çekmeye çalışmış fsdg otel çalışanları mani olmuş tabi normal olarak. odalarda telefon/adsl çıkışı yok otelde de 2-3 tane var anladıgım kadarıyla. modemimi bunlardan birine takıp odaya kablo çekmek ilk akla gelen fakat otel sıkıntı yaratabilir nasıl bir çözüm bulunabilir splitter, router vs mi lazım hangisi napar anlayan arkadaşlar bi el atın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 önceden konuşsaydın abi keşke otelle kim ister otelinin duvarları delinsin kablo geçsin kenarlardan falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2020 Benim ev yandığında bir ay sağda solda kalırken bu hayat kurtarıcı olmuştu: İptal etmedim sonra, memnunum. Otelde Vodafone iyi çekiyorsa düşünülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar