Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 elimde süpürgelikle döverim sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 Süpürgelikleri sökme olayı sıkıntı ya. Bizim süpürgelikler bi garip, önce tahta bir parça çivilemişler duvara, asıl süpürgeliği o tahta üzerine tutkal tarzı bir şeyle yapıştırmışlar. Çıkardığın anda eskisi gibi geri takmanın imkanı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 9 saat önce, Masticore dedi ki: ondan sonra laminat parken şişsin adsaf Supurgeliğin şekline ve boşluğa bağlı bu. Bit kadar yere kablo tık demiyorum. Genelde yeterli boşluk oluyor. Parkenin hafif genleşeceği kadar. Ben bu şekilde yaptım. 1 seneyi geçti. En ufak sorun olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 3 saat önce, goldbären dedi ki: hayır oradan geçirsen bile ısrarla şişmez diyor master shitposter fistan haha. bilmediği şey yok maşallah Orada bırakılan paya bağlı. Ben oradan geçirdim. En ufak bir şişme yok. 1 seneden fazla oldu. Açıp bakmak zor değil. Bazı parkelerde supurgelik geniş yer kaplıyorsa fazla boşluk bırakıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 Ben de kalın anten kablosu geçirdim. 3 ay falan oldu henüz şişme yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 Bi de aklınızda olsun tek kablo çekmeyin bu tarz durumlarda. CAT6 gibi kablolar dandik bakırdan yüksek hızlar geçirdikleri için bazı durumlarda çabuk bozulabiliyorlar. Tekrar uğraşmamak adına iki kablo çekmek her zaman en temizi. Kablo çekmek ve uçlarını çakmak çok zor değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar