xwhiplashx Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 abiler çok saçma bir problemle karşı karşıyayım. pc ethenette sıkıntı yok. validenin iphone da yine sıkıntı yok hatunun telefondada sorun yok lan benim huawei telefonda bir türlü anlamadım wi-fi bağlantı yapıyorum mesela 3-5 dk sonra ben de internet olmuyor. hiç whatsapp mesaj atıyorum öyle bekliyor diye duruyor. ne bilim browser da bi sayfa açma girişiminde bulunuyorum cıks yine olmuo. ama kopma yaşamıyor wireless ten, wireless e bağlı sadece internet bi süre gelmiyor. varsa bi çözüm fikriniz bi deneyeyim baktık olmuyo ya da çözüm yok. superonline a söylesek wifi yi değiştirin agalar diye öyle bir şansımız var mıdır ? syg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Telefonda DHCP'yi kapat, ip ata kendin. Modem arayüzünde de çakışma olmaması için aynı IP adresini MAC numarana ayır. Sorun çözülebilir bu yolla bir ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar