roket adam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Abiler, webex falan yaparken hala afyonun dandik headsetini kullanıyorum. Bana şöyle ucuz yollu güzel bi mic önerebilir misiniz? Sadece konuşurken ses kaydı almak için kullanacağım. Headset çok metalik bi ses katıyor konuşmalara, bu tiviç yayınlarındaki gibi sesim güzel gelsin istiyorum. Tenks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Bütçe ne kadar ? Kondenserli mikrofon istiyorsan az biraz çıkar gibi. Ben de gerçi çok hakim değilim bilen abilen gelir şimdi Hem telefon hem bilgisayarda kullanabilirsin ucuz yollu: https://urun.n11.com/mikrofon/boya-by-m1-yaka-mikrofonu-P354249758 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 150 liradan fazla vermek istemiyorum açıkçası. Telefon için zaten kulaklık var, direkt masaüstü mikrofon istiyorum o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 150 liralık mikrofon earpodslardan iyi veremeyebilir sesi sonucta 19$ lık mic olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2020 350 civarına Fifine K669B var, fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 (düzenlendi) 100 liraya ikinci el Rode Videomic buldum, onu aldım. Hotshoe denen ayağı kırıkmış, bi de kablosu biraz zedelenmiş gibi ama ben masaüstünde sabit kullandığım için çok sorun değil. Yalnız bunu mac'e bağlamak için TRS to TRRS dönüştürücü almak lazımmış, onu da aldım, bi 100 kaat da o tuttu. Şu an için yeni mikrofonumun pilli olması dışında bi derdim yok. Bu ürün: https://www.amazon.com.tr/Rode-Videomic-Rycote-Kamera-Mikrofonu/dp/B00CAE8PM4/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&dchild=1&keywords=rode+videomic&qid=1605099793&sr=8-1 Ha totalde 220 lira para vereceğime keşke gidip şunu alıp geçseydim: https://www.amazon.com.tr/Boya-BY-M1-Kablolu-Yaka-Mikrofonu/dp/B00EPZZS4O/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&dchild=1&keywords=boya+mikrofon&qid=1605100371&sr=8-1 Muhtemelen benimki daha kaliteli ama çok uzun vadeli olmayacak gibi görünüyor. İşte ucuza kaçmak derken birden daha fazla ödemiş olduk ahshsh. Kasım 11, 2020 roket adam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Blue Snowball Ice var, çok memnunum aletten, dolar henüz bu kadar patlamamışken almıştım. yıllardır kullandığım oyun kulaklıklarının (Sennheiser dahil) mikrofonlarından çok çok daha iyi. ama çerez parasına mikrofon alayım derdindeysen tabii Boya BY-M1'den öte düzgün bir şey yok piyasada. biraz beklersen, dolar gittikçe iniyor gibi gözüküyor, birkaç sene sonra 5'i görürse, düzgün bir mikrofon alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Blue Snowball Ice güzel de sıfırı 1300 tl kardeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 gereksiz para hep, mikrofon teknolojisi çok gelişen bişey değil aynı psu lar gibi para tuzağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2020 10 dakika önce, roket adam dedi ki: Blue Snowball Ice güzel de sıfırı 1300 tl kardeş. onu diyorum, dolar bu kadar fırlamamışken aldım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Kasım 12, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2020 (düzenlendi) On 11.11.2020 at 23:31, Fistan dedi ki: gereksiz para hep, mikrofon teknolojisi çok gelişen bişey değil aynı psu lar gibi para tuzağı Bugün bi test yaptım, her halükarda kameraların kendi üstünde bulunan mikrofonlardan 100 kat daha iyi, iphone headset'inden de rahatlıkla daha iyi. Yani mikrofondan mikrofona fark ediyor. Dolayısıyla ben rahatladım, ama atıyorum bundan daha pahalı modelleri almaya değecek bi fark var mı onu da görmek lazım tabii. Dandik bi mikrofonla iyi bi mic arasında fark var ama iyi bir mic ile çok iyi bir mic farkını biz dandik hoparlörlerimiz ile anlayabilir miyiz o bi soru işareti. Adam şöyle özetlemiş Kasım 12, 2020 roket adam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar