ivan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2020 Arkadaşlar merhaba, 2001'de UltimaTR akabinde pepelek, sonrasında da paticik ile geçen yıllarımız... CS, TF, DAOC, WOW ve tabii ki UO. Buradaki bilgi paylaşımını bir daha hiç bulamadım şahsen. Nereden geldiyse aklıma, en son 2008'de yazmışım, 12 sene sonra girip bir konu açayım dedim Diğer başlıkları da kurcaladım biraz, bir çok ayrılanlar vs. olmuş. Umarım herkesin sağlığı sıhhati yerindedir. 19 sene, o turuncu dönemler, gecelere kadar masaüstü başında mesajlaşmacalar. Ne güzelmiş hakkaten Selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2020 12 senedir buradan daha fazla bilgi paylasimi yapan yer bulamadiysan, senin icon kotu haberlerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2020 hala buradayız, bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2020 uo statics diye bi site vardı bide. başka da uo hakkında bilgi alma kaynağı yoktu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Hoş geldin tekrardan Eski mesajlara bakıp ne güzel günlermiş diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 selam hoşgeldin. gene kafama uo girdi teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2020 ojgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar