Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2020 Oynanmıyor... Oyun crash den geçilmiyor.kaplamaların donup kalması,geç gelmesi yada hiç gelmemesi senkron bozuklukları fps droplar vs gırla.daha ilk saniyede crash yiyorum ben.Genellikle sıkıntı ilginçdir Nvidia tarafında diyorlar.Amd tarafı daha sıkıntısızmış (nispeten).. Sizde durumlar nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2020 (düzenlendi) valla çekmedim hala üşendiğimden. bakacam bir ara Ağustos 11, 2020 MrLevie tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2020 Ahaha sil onu silkme konuyu şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2020 disqus thread ama, orada konuyla ilgili yorumlar vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2020 fps düşüyor arada. in-game cutscene'lerde kamera değişince oluyor bazen. bi de gene aynı şekilde kamera değişince karakter modelleri ışınlanarak gelirken 1-2 kare "yolda" görüyosun böyle ekranın sağından soluna olması gereken yere gelirken arada görüyosun anlık. cutscene'lerde genel bi odunluk var zaten. viçer daha iyiydi (obligatory) ama beni en çok rahatsız eden quest checkpoint'lerinde journal'ı update ederken deli gibi düşüyor anlık. şuralarda hem bunlardan, hem başka sorunlardan bahsetmiş detaylı olarak. port kötü ama oynanamayacak kadar değil, oyunun kendisi güzel ama. onun hatrına devam ediyorum. düzgün peçleseler bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 Harbi kötü port ama Kar animasyonları konsol: https://thumbs.gfycat.com/ShorttermPertinentCottonmouth-mobile.mp4 Kar animasyonları pc: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 piiiii buna üzüldüm bak. konsolda o karda foşur foşur gitme olayını sevmiştim en çok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2020 Ufak bir patch geldi.oyunun başlangıcında oluşan crashi önleme amaclı ama oyun içi bütün grafik hatalari FPS düşüşleri duruyor.bunada şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar