sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Selams. Bir arkadaşım var, profesyonel spor eğitmeni (Personal trainer). İngilizcesi de epey akıcı. Pandemi döneminde doğal olarak işleri sekteye uğradı. Udemy için video çekip international yürüme düşüncesi var, fakat işin tekniğinden hiç anlamıyor. Nasıl bir kamera alması lazım, nasıl bir mikrofon alması lazım - kendi imkanlarıyla çekip koyarsa çok mu amatör gözükür? Videoyu çekip sesi sonradan eklemek kendisinin becerebileceği bir iş mi? Gibi soruları var. Ben de hiç anlamıyorum, bir yol gösterseniz dahi faydası olur, en azından o yönde araştırma yapar. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 nasıl ilerleyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2020 youtube da appstoreda milyonlarca ornegi var, kimse udemyden gidipte pt kovalamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2020 athlean x, jeremy either vs takip ediyorum ben. içerik kalitesinin yanı sıra videoyu görsel efektlerle süslemesi daha bir ön plana çıkarıyor. alet edavat bilmem ama efektler güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar