Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

buranin rpg ci manyaklarindan birisi olmama karsin son zamanlarda pek bir sey oynayamasam da, dun bunu bitirmek kismet oldu. timeplayed 2.7 days diyor. 

ortalama bir rpg. ne iyi, ne kotu. ilk outerworlds te de ortalama oldugunu isaret eder benzer bir tat vardi. bununki daha kotu ama.

hikaye ciddi bir potansiyele sahipmis, bazi artwork/tasarim tercihlerinin de ciddi hosuma gittigini soyleyebilirim. ancak genel olarak dunya cansiz. haritalar cansiz. questler eglencelik olmadiklari gibi ne tasarimlara ne dunyaya katki yapan bir seyler de eklemiyorlar. yancilar cok yuzeysel. duyar kastiklari muhtesem yan hikayeleri bile tirt.

oyun tam bir light konsol oyunu. ucuza alinir oynanir. ya da gamepass varsa oynanir ve silinir. herkese bir tur oynamayi oneririm. ama ikinci tura eliniz gitmeyecek. ilk turu da boyle soluksuz woaaaaaw falan diyip oynamayacaksiniz. vasat degil ama iyi de degil. canimi sikmadi, eglendirdi. 2.5 gunume degdi. ama janranin benim gibi ne ciksa yiyeni degilseniz daha oncelikli baska oyunlariniz vardir.

Namessar tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

@Namessar aynen, mid ama outer worlds den daha iyi bir mid. 

Sorun insanların Obsidian'dan beklentisi mid oyun değil. o yüzden onu düşünüyordum. owlcat falan çatır çatır şahane rpg üretiyor, larian belli...

Eski elemanların gazı kaçmış gibi, ne varsa yenilerde var.

Mesaj tarihi:

Obsidianda eski adam kalmadı ya neredeyse, Tim Cain bu oyunlara pek bişey eklemedi uğraşmadı. Netflix stüdyosuna kaçan bayık prosedürcü abla yönetti oyunları, onun çok etkisi var sıfır yaratıcı tasarımda, onun yerine başka bi danger hair almazlarsa belki bi ilerleme olur.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Ayrılanlar da birşey yapmıyorki. Sawyer'ın youtube unu seyrettim de, adam da bir küskünlük var sanki.

Pentiment nasıl çıktı MS dayken, ona şaşırdım.

fenris tarafından düzenlendi
  • Yeni Oluştur...