Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 (düzenlendi) Uzun zamandır kedi düşünüyorum, dışarıda gördüm şimdi annesinin yanında 3 yavru biri çok hoşuma gitti tahminimce 2-3 aylık falanlar şimdi ben bu yavruyu annesinin yanından alabilir miyim nasıl olacak bu iş??? Edit: buldum bir yazı, annesi baktığı sürece almamak en iyisiymiş, neyse gideyim besliyim takibe alayım bari bırakır giderse falan bakarım bi.. Temmuz 15, 2020 Sturgian tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 annesine para teklif et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 Sokak kedisiyse, Anne yeniden doğurunca veya gebe kalınca yavrulardan ayrılma moduna giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Valla benim bahçede baktığım taş çatlasın 4 aylıkken bıraktı.şimdi önlerine mama koysam anne gelip kafalarına vuruyor önce ben yiyecem diye ahah tahminim çok fazla beklemezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 (düzenlendi) genelde 12 hafta civari yavrularla ilgiyi kesmeye baslar. Ekim 7, 2020 Namessar tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 3ünü de al pişman olmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar