Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 (düzenlendi) Uzun zamandır kedi düşünüyorum, dışarıda gördüm şimdi annesinin yanında 3 yavru biri çok hoşuma gitti tahminimce 2-3 aylık falanlar şimdi ben bu yavruyu annesinin yanından alabilir miyim nasıl olacak bu iş??? Edit: buldum bir yazı, annesi baktığı sürece almamak en iyisiymiş, neyse gideyim besliyim takibe alayım bari bırakır giderse falan bakarım bi.. Temmuz 15, 2020 Sturgian tarafından düzenlendi
Feamer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2020 Sokak kedisiyse, Anne yeniden doğurunca veya gebe kalınca yavrulardan ayrılma moduna giriyor.
Frostbite Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Valla benim bahçede baktığım taş çatlasın 4 aylıkken bıraktı.şimdi önlerine mama koysam anne gelip kafalarına vuruyor önce ben yiyecem diye ahah tahminim çok fazla beklemezsin.
Namessar Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 Mesaj tarihi: Ekim 7, 2020 (düzenlendi) genelde 12 hafta civari yavrularla ilgiyi kesmeye baslar. Ekim 7, 2020 Namessar tarafından düzenlendi
Öne çıkan mesajlar