Goering Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 (düzenlendi) Merhaba, CUH-7216B; PS4 Pro'ların en son serisi. Önceki serilerden farkı fan sesinin nerdeyse hiç olmaması + ufak güç kablosu. Şu an sadece DLNA ile film izlemek için kullanıyorum. Kasım ayında Hepsiburada'dan alındı, 24 aylık paralel ithalat garantisi devam ediyor: Spoiler x2 adet Dualshock 4 Fifa 20 [kutu] Kulaklik [ambalajda] = 3.100TL isteyen olmazsa resim atmıcam, kutusu da yok istanbul'da elden bırakabilirim (çatalca'da veya büyükçekmece'de oturmuyorsanız...) ayrıca pazarlık sünsdalkhdalskdhaslşkdhasdsad Temmuz 9, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Kolun en temiz olanını ayrı satarsan haber et. Fiyat gayet makul bu arada 2 kol + oyun ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 unutmusum, usttekilere ek olarak + Red Dead Redemption 2 [dijital] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draculiablo Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 @Goering yo 2500 oluyor mu bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 no wai, sisli veya cengelkoy'den gelip alana 3k olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 letgo veya sari siteye koymadan son kez update. 3000 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 3000TL çok iyi, 5 yakında gelmiyor olsaydı benim fat'i satıp üstüne koyup bunu alırdım. 5 gelecek diye yeni kol bile almıyorum teklemeye başladı benim ki yine asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2020 ben de bunu ps 4 cok fan sesi yapiyor diye almistim... uzun suredir acmiyorum, satilirsa ustune ekleyip pedere italyan espresso makinesi alicam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 ben alıyorum bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 (düzenlendi) ayirdim o zaman, hayirli olsun simdiden. tatile gittim bayramdan sonra pzts-sali istanbuldayim. Temmuz 27, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2020 alcadras'la hallettik, aksam sonlandiriyoruz. kitlenebilir. tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar