NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Arkadaşlar merhaba, tr ile başlayan bir domain almak istiyorum. Google yardımcı olamadı. Domain sorgu siteleri de geçersiz diyor. Örnek olarak tr.deneme.com gibi bir adres almam lazım. Acaba bu tr ile başlayan adresleri yönlendirme ile mi kullanıyorlar bilemedim. Yardım rica ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Subdomain oluyor o, alınan birşey değil. Domain alacaksır, tr kısmını DNS ile ayarlayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 keyword: subdomain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2020 Çok teşekkür. Long live the paticik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar