wastiee Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 sunucuya girerken, harita degisirken falan, sorun cikaran haritalari buraya yaziyorsunuz. caresine bakiyoruz.[signature][hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 krab vardı sanırım..[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 arena 2 olabilir bende error verdi ve düştü oyuni tekrar denediğimde connection lost gibi bi popup çıktı.[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 De_dust2 bide storm da sorun olmuştu bende bi keresinde onun dışında hiç sornum çıkmadığı için harita mı sorunlu bilemiyom.[signature][hline]??????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın?????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 rok bide mrs snowman[signature][hline]Anti-b At The Gates Bullet In Your Heads Barretciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 artik aksam itibariyla aklinizdakileri degil de, yeni hata aldiklarinizi yazin. mapleri falan guncelledim bugun sunucudaki, clientin yaninda gelen mapler tamamen. hala daha sroun yuasadiklariniz varsa onlari yazn yani[signature][hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 aynılarıyla hata almaya devam ettim dün akşam, yukarıda yazılanlardan bazılarını hiç görmedim, kendi gördüklerimi yazıyorum sadece: krab, mrsnowman, lagrange[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Bakın önce haritaları tekrar indirin ondan sonra deneyin sorun olup olmadığını, yoksa hiçbir haritada oynıyamayız...[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Bu yenilikten sonra çoğu haritada hata oluyor bende. Connection accepted diyor kalıyor öyle. Hangi harita olduğunu da bilemiyorum.[signature][hline]bir kaz dünyaya bedel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Krusty-, 06 Şubat 2005 21:12 tarihinde demiş ki: Bakın önce haritaları tekrar indirin ondan sonra deneyin sorun olup olmadığını, yoksa hiçbir haritada oynıyamayız... yedekledim maps klasörünü, demin tropiccave bozuldu, yerine koydukça yedek dosyayı gene bozuluyor. oyuna girer girmez atıyor geri wrong map version detected diyerek.. ne yapıldıysa işe yaramamış anlaşılan.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Doğrudur var olan haritaları durmadan indiriyorum zaten yabancı serverlardan paticik siliyo ben yabancı serverdan indriyorum. şu server bi türlü toparlıyamadı kendini harita sorunu lag sorunu hiç biri bitmiyor.[signature][hline] "Eğer kişi hem akıllı hem çalışkan ise takdir et, çalışkan fakat akıllı değil ise dikkat et, akıllı fakat tembel ise ikaz et, hem akılsız hem tembel ise imha et!.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastiee Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 paticik serveri nasi siler ya. update'de yapilan sey, sunucunun yaninda gelen mapler yerine clientin yaninda gelen maplerin konulmasiydi.. neyse durun bakalim halledicem bi sekilde bi kac gune.[signature][hline]wastiee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 cambodia simdi attı. duzeltirseniz sevinirim.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rApbOyZ Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2005 krab[signature][hline] Server:JapKo 3 Nick:KuardoN LvL:45+ Clan:Epicurean NP:Farketmez Clan Grade 2 :D Not:I love Japan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ManitoN Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2005 Mr. Snowman 10 saniye oynadıktan sonra attı Wrong map version detected![signature][hline]http://www.sanalcafe.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar