deadwoll Mesaj tarihi: Mart 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2020 Non-profit bir çalışma için mümkünse high frequency (dakikalık falan) verisetleri arıyorum. Günlük falan 10 - 12 tane crypto birimi için buldum ama bulduklarım başka birisinin toplayıp kaydettiği değerler, örneklemi falan kendim seçebilmek istiyorum bir de işte high frequency olsa şahane olacak. Bir kaç tane api buldum, onlar da aylık 250 dolardan başlayan fiyatlarla çalışıyorlar. Öyle rakamlar ödemem de pek mümkün değil ne yazık ki. Yok mu şöyle son bir kaç aya ait verileri çekebileceğim bedava bir yer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ocak 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2021 Stackexchange 'de sorulmuş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ocak 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2021 Kaggle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2021 aradığın datasetler nereden bulunur bilmiyorum da tradingview premiumda sunuyorsa yardımcı olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 12, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2021 Geçen sene bulamayınca, diğer işler arasında pek üzerine düşmemiştim kaldı öyle bu, teşekkürler yine de. Kaggle'da yoktu aradıklarım bu arada, cevapları da şans eseri gördüm bir sene geçmiş soruyu soralı neredeyse. @goldbären tradingview datapointleri çıktı olarak veriyor mu? Veri çekmek için kullanmamıştım daha önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2021 işine yarar mı bilmiyorum, comma seperated (csv) çıkarıyor sadece, ama koyacağın indikatörlerin de verisi geliyor. timestampi anlamadım ama. 27 aralıktan itibaren saatlik xbtusd bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 12, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2021 CSV yarar abi, ne olsa yarar Elimdeki işler bitince bir iki aya dürteyim ben seni. Time stamp saniyelik sanırım, 3600 3600 artıyor saatlik veri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar