Akuma_Blade Mesaj tarihi: Mart 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2020 (düzenlendi) DC animasyon filmlerini hazırlayan stüdyodan orijinal Mortal Kombat saga'sı tabanlı, Scorpion'un orijin hikayesini gayet kanlı şekilde sunacak bir film geliyor. Şahsen Amerikalı dublaj sanatçılarını fazla tanımam etmem ama Sub Zero rolünde Steve Blum reyis olduğunu görünce gerisini çok da kurcalamaya gerek yok kanaati edindim. 12 Nisan'da dijital dağıtım, 28 Nisan'da Blu Ray olarak geliyormuş. Mart 9, 2020 Akuma_Blade tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mart 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2020 R rated, kaliteli animasyon . adult swim'in uçuk kaçık çizgi filmlerinden sonra iyi gelir bu umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 cikmis bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Digiturk'te reklamı vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Torent ten indirip izledim, sonunda oyunun hakkını veren kanlı bir film olmuş. Seslendirmelerde gayet yerinde, keşke sinemada izleyebilseydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 akrebin intikami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 30 yıllık loreu 80dkya sığdırmaya çalışmışlar ama WB animasyon ve gore iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 95-97 dönemi mürşide akyüz ilkokulu kadrolu johnny cage'i olarak çok beğendim. 97 yılında mk annihilation ile beni conikeyclikten emekli olmaya zorlayan hezimeti 23 yıl sonra telafi ettiler diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2020 coniyi filmin başında nasıl harcadılardı valla ben de çok kızmıştım!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 On 16.04.2020 at 22:52, Silphatos dedi ki: 30 yıllık loreu 80dkya sığdırmaya çalışmışlar ama WB animasyon ve gore iyiydi +1 scorpion'un hikayesine daha fazla agirlik verselermis turnuvaya dalmak yerine daha guzel olabilirmis. kotu degil. 6/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2020 Cok kisa geldi bana da. 12 bolumluk dizi olarak yapilsa daha guzel olurdu. Zaman yetersiz diye hikayeyi cok sikistirmislar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ekim 10, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2021 Ağustos ayında Battle of Realms isminde bir devam filmi de çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar