satilikhesapeso Mesaj tarihi: Mart 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2020 Oyunu bırakma kararı aldım olabildiğince ucuzdan vericem 1000 CP Imperial City, Morrowwind, Orsinium, Thieves Guild, Any Alliance Any Race mevcuttur. 1 Magicka templar, 1 Stamina sorcerer, 1 Magicka sorcerer, 1 Stamina nightblade ve 1 Magicka Nightblade setleriyle ve binekleriyle kasılı hazır haldedir. 9 adet binek ve 22 adet pet bulunur. Jewelery hariç full crafter karakter vardır. Pvp setleri çoğunlukla sarıdır Arena silahları bulunur. İletişim Bilgileri: [email protected] https://www.facebook.com/cinarumutt İnstagram: ccinarumutt Herhangi bir yerden ulaşabilirsiniz pazarlık da yapılır. Sosyal hayatım için kurtulmak istiyorum biraz da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
satilikhesapeso Mesaj tarihi: Mart 6, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2020 Hesap Steam hesabıdır. Yanındaki oyunlar ücretsiz verilecektir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Mart 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2020 Bir malbus veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ABRA_73 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 The Grand Theft Auto V: Premium Edition (online paketide mevcuttur.) veya Elite Dangerous (horizons dlc de mevcut) ile takas düşünürmüsün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Ben de takas etmek isterim epic hesabımı veriyorum içinde onlarca premium oyun mevcuttur. subnautica'dan , celeste'ya , gta V'dan tut, borderlands handsome collection'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 SFfghgd gta v'i takasta kullanmaya calismak. Bi de ya gta v ya da elite. İkisini birden ver bari mezarci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
satilikhesapeso Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2020 HESAP SATILDI BİR DE FREE GTA İYİ DENEME Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar