serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 (düzenlendi) Merhabalar, İlk çıktığında n11 üzerinden TR garantili olarak almıştım ancak tabi ki artık bunun bir esprisi yok. Evli adam PS4'ü diyerek çok temiz durumda olduğunu belirtmek isterim. Harbi az kilometre yaptı. İki orijinal DS4 mevcut. Onlar da tertemiz fırlatma vb.yi geçtim üzerinde çizik yok. Son 1 senedir neredeyse açmadığımı farkettiğimden gereksiz yere durmasın diye satıyorum. Oyun olarak eski de olsa bir şeyler var onları da yanında veririm. Aşağı listeliyorum. Kutusu filan hala duruyor. Tüm içeriği ile göndereceğim zaten. Foto vb eve geçince eklerim. Her şey dahil fiyat 1500 TL. PS4 500 GB 2 adet DS4 FIFA 15 (yanlış hatırlamıyorsam, yazmaya gerek yok ama yazayım meraklısı çıkar belki ) Heavy Rain / Beyond Two Souls Order 1886 Little Big Planet 3 Driveclub Uncharted 3 (Emin olamadım bir arkadaşa vermiş olabilirim, kontrol edeceğim) Horizon Zero Dawn Şubat 21, 2020 serjuhan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2020 bana lazım değil ama görselde yapıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Şubat 23, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2020 (düzenlendi) Post düzenleme yapılmadığını unutmuşum. Fotoları Imgur linkine ekledim. Yazdığımdan başka oyunlar da varmış. Fiyat makul gibi gelmeye başladı kendi adıma Oyunlar: Diğer fotolar: https://m.imgur.com/gallery/kB9NWnb Şubat 23, 2020 serjuhan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mart 29, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2020 Bu alet satıldı. Güncellemeyi unutmuşum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2020 2. elde konsollar altından hızlı değerleniyor sanırım haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar