goldbären Mesaj tarihi: Mart 7, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2020 @akirafes sen alsana abi bedava veriyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mart 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2020 fatih’te suriyeli kiraci yok mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2020 1 saat önce, Fin dedi ki: fatih’te suriyeli kiraci yok mu ? Ben yabancıya kiraya vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2020 3 saat önce, goldbären dedi ki: @akirafes sen alsana abi bedava veriyorum resmen. para yok şu an korkudan panikten 3 tane dükkanı satışa çıkardım zaten. Biraz virüse para ile gireyim. İtalyan arkadaşım öyle şeyler anlatıyor.. Hele Almanya… ok korktum ben. Çok fazla maldayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mart 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2020 ucuza gider abi bu zamanda dukkanlar. Fiyatlar olu resmen floryada bile dustu fiyatlar ilk defa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2020 1 saat önce, Loex dedi ki: ucuza gider abi bu zamanda dukkanlar. Fiyatlar olu resmen floryada bile dustu fiyatlar ilk defa Gitmiyor ki. Soran yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mart 11, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2020 legolar da gitmiyor ya. virüs beni de vurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2020 fiyati gunumuz kosullarina uydurman lazim, 3 mini bidon kolonya + 2 paket 12'li tuvalet kagidi ve 1 paket kuru fasulye gideri var bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 On 21/02/2020 at 08:33, goldbären dedi ki: ikisi birden 2k yok mu bi lego entüsiastı kuzeni olan falan ayrıca şuradaki setlerden istediğiniz varsa konuşabiliriz. https://brickset.com/sets/ownedby-kinetica46 Satildi mi? Ve ingiltereye kargo dusunur musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 düşünmem. ülke içi bile kargosu bela gelin kapıdan alın ucuza vereyim. parizyen satıldı bu arada. diğerlerinden düşünen olursa yazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 ah, trye gelebilsem gelir alirdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 bir tane dükkan yok fiyatına sattım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2021 (düzenlendi) On 30.01.2020 at 00:13, Rewendor dedi ki: Özellikle 10243 çok tatlı, ama şu aralar oyuncak hakkımı GW'nin WH40k space marine action figürüne harcadım abi link atsana nasıl birşeymiş? edit:oha bir sene olmuş yeni görmüşüm iyimi? ama yine de link at sen Şubat 4, 2021 Frostbite tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Şubat 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2021 öm plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar