Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Öyle denk geldim, ilgimi çekti. Very very early alphaymış tabi daha da, konsept güzel. Multiplayer Co-op space ship simulator. Sea of thieves meets FTL diye özetlemişler. 1 kişi pilot, 1 kişi copilot, 1 kişi engineer, kalan crew da ayak işleri modeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 ben bugün bunu arayacaktım tam, adını unuttum da bulamam diye vazgeçtiydim ahah. çok iyi denk geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Very very early alpha ne lan ahah. -Yapmaya dün başladık abi. Dün prototip, bugün alpha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2020 ahasdg yok da şeymiş galiba 1 kişinin bireysel procesi gibi bi şey. bayadır uğraşıyomuş da tek başına olunca işte ilerlemiyor haliyle. baya lost cause gibi duruyo ama fikir güzel abi. takibimde olsun diye de başlığını açtım. belki ekip toplar para bulur bi şeyler olur falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar