Loex Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Merhabalar Diyarbakirda bi ortaokula 10 adet laptop satin almak istiyorum fakat nereden alsam bilemiyorum. kullanilabilir duzgun ve servisi olsun istiyorum nereden alsam bilemedim vatandan falan mi almak lazim bi yardimci olursaniz sevinirim hem katkiniz olur hayir isi sonucta tesekkur ederim sevgiler konuyu dogru yere actigimi dusunuyorum
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Haberi gordum ben de, guzel dusunmussun. Vatan'in Diyarbakir'da subesi varmis. Mantikli olur. Oteki turlu bozulur ederse tamir isi falan sorunlu olur. Bir de meb olayla ilgili aciklamasindan sonra senin yardimini kabul etmeyebilir, onden bir il mudurluguyle gorusmeni tavsiye ederim eger gorusmediysen.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Biliyorsundur ama bilmiyorsan bu işlerle ilgilenen bir arkadaş var ofiste, hukuki prosedür neymiş sorayım ona istersen.
Loex Mesaj tarihi: Ocak 12, 2020 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 12, 2020 ilginc bir sey oldu haberlere cikmisti bi okul muduru bilgisayarimiz yok vs diye onun uzerine bu ise girmistik. Sonradan okula diyarbakirdan tanidik birini gonderdik vs derken okulun hic bir ihtiyacinin olmadigini ogrendik Mudur ve bilisim ogretmeni gorevden alindi falan. Yalan soylemisler megersem
Öne çıkan mesajlar