Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2022 O olay iyi evet. Herkes her seyi olamadigi icin doğal olarak bi supply - demand zinciri var. %100 Self sufficent olman pek mumkun degil. Şimdi yeni discord kanalinda şey okudum, dolandirici scribe isimleri paylasmislar. Scribe hizmeti biraz sikintili oyunda, spellbookunu veriyosun, scrollu veriyosun, geri vermeyebilir, scrollu yazdim ama fail oldu diyip bankaya atabilir. Tamamen guvene dayali. O yuzden dolandiran scribelarin isimlerini paylasiyolar, ben bi kere kullandim, cok sukur guvenilir biri cikti, scrollari yazdi kitabi da geri verdi. 1-2 kere daha ihtiyacim olacak yine ona gidicem, baskalarina da tavsiye ediyorum falan.
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 24, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2022 bu oyun benim gibi carebeara yaramaz abi, hele full-loot olması tam felaket. neyim varsa gıdım gıdım biriktirmişim ilmik ilmik dokumuşum, hırtonun biri gelip alacak güm diyeee YOHHYEAAAA!!1
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2022 banka diye bi şey var olum gıdım gıdım biriktirdiğin her şeyi niye üstünde taşıyon sdfg
Seperate Mesaj tarihi: Şubat 25, 2022 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2022 olm oyun çok güzel, keşke yapabilseler, bence ilgisini biraz çeken adam bile denemeli bence ki oyunun fiyati aşırı uygun tl olarak.
Loex Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 ya ben başlangıç adasından çıktım tırsıyorum kaelnin dışına çıkmaya herkes kara şovalye gibi geziyo azcık ipucu verin ne yapayım nasıl dötü toplayayım
Loex Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 azımı kırdı bi adam çok açıldım heralde şimdi bi yerde spawn oluyorum dağda bi şehirde orada da spawnkill yapıyolar
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 Mesaj tarihi: Mart 1, 2022 hangi şehirde spawn oldun bilmiyorum da havendaki gibi şehirlerin dışında genelde mezarlık tarzı bi yer oluyor, orada zombiler var onları kesip carcasslarını toplayıp satabilirsin. bi tane at edinebilirsen, atın üstüne çanta koyabiliyorsun. zombilerin carcasslarını çantaya doldurarak şehre dönmeden önce güzel loot yapabilirsin. bu şekilde bi götü toplarsın. sonrasında zombi yerine Guar Dog, bear falan öldürebilirsin, onların etini de satabiliyosun, ayrıca derilerini auction house'da playerlara satabilirsin. Sırf Guar Dog öldürerek güzel para kastım ben. at çantası için ya auction house'u kullanıp satın alacaksın, ya da craft masalarının olduğu yerlerde pet equipment station var, oradan yapabiliyosun, sanırım skilli kendinden var emin değilim ama. şehir dışında da herkes saldırmaz, Ultimadaki gibi sistem var, mavi isimliler masumlar, suç işlerlerse griye dönüşüyor isimleri. gri görürsen kaç, mavi görürsen şüpheyle yaklaş ama kaçmana gerek olmaz genelde. kırmızı görürsen zaten geçmiş olsun sdfg https://www.mortalonlinemap.info/ burda harita var, ne nerede buradan bakabilirsin. Bi de banditleri falan öldürerek Clade point kazanıyorsun, character menusunde clade tree var, oradan passive skiller alıyosun clade level atladıkça.
Oldjoe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2022 recap geçicek var mıdır? nedir son durum filan.
Öne çıkan mesajlar